o
o

Aug 10, 2010

Future shoppingAaaah, että nuo naapurit ovat taas keksineet hienon jutun. Uudessa Hemppalassa ei sitten revitä pakkauksia auki vaan hiplaillaan stylesti esillä olevia mallikappaleita. Ostokset tehdään magneettitauluun lätkäistävillä muistilapuilla ja tuotteet noudetaan varastosta maksun yhteydessä. Tres chic, sanon mä !
Vaikka flunssaa vielä pukkaa ei se haittaa koska nyt on niska ihan vääränä, niin paljon oli stylejä ihmisiä ja hauskaa katseltavaa. Aah, nyt voi taas olla tovin kotona ja parannella yskää. Hitsit että pieni happihyppy ihmisten ilmoilla tekee hyvää.
Ai niin, oli muuten aika fiini avajaislahjakin; valitse yksi mieleinen tuote. No, minä otin ne ihanat valkoiset pellavalakanat, joita tosin jo yhdet on kaapissa.
Ainoa miinus tuli turhan monista yltiö romanttisista ja teinihenkisistä tuotteista, ne eivät tipahda meikäläiseen. Muutenhan nuo perusmalliston valkoiset lakanat ja pyyheet ovat ihan huippulaatua.

Ai niin, vink vink vielä sinne Home storeen että tehkää niitä pellavalakanoita myös harmaina. En ole ainoa joka niitä kaipaa !


H&M Home´s opening was great. I really like the way they sell their products.
You take a magnetic board were you collect all you shopping.  After the payment you receive all your products from a stock. And of course all samples where nicely on display.
Also the guest were soooou nice looking. I think my neck is now bit crooked, too much nice looking guests. Uuuuh, this was a really good break for me.
One minus was those over romantic products, I this they had those too much. But, it´s just my taste.

7 comments:

 1. looks nice!!! (I like the romantic bits..hehe.. that's just my taste)

  ReplyDelete
 2. Isa: yes small bits are fine but it was full of those, so hurry !! :)

  ReplyDelete
 3. SO cool, I'd love to visit!

  ReplyDelete
 4. kirsi11/8/10

  Henkan pellavalakanat on tosiaan laadukkaita! Jossain vaiheessa niitä sai grafiitinharmaina, tilasin salamana mutta en tiedä miksei enää.. vaaleanharmaatkin olisi ihanat. ja saisipa vielä pellavaisen aluslakanankin.

  tykkään blogistasi tosi paljon, kauniita kuvia ja elämänmakuista tekstiä. mukavaa loppukesää.

  ReplyDelete
 5. kirsi: KIITOS, minullakin on harmaa aavistus että niitä oli harmaina hetken mutta siinä peruskoossa ja minä halusin sen tupla leveän.

  ReplyDelete
 6. Wautsiwaude miten ihanalta kuulosti tuo avajaisreissu.
  Meilläkin kaivattaisiin harmaana samanmoista settiä :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous11/8/10

  Harmaita on ollut - tiedän :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!