o
o

Aug 11, 2010

Lego boksit


Meidän perhe rakastaa Legoja, ne kun ovat kestäviä, pestäviä ja kehittäviä. Suuri osa meidän Legoista on vielä minun vanhoja. Nehän ei leikistä kulu.
Mutta miten on näiden laatikoiden laita ? Kauniisti stailatuissa kuvissa ne näyttävät kyllä tosi hauskoilta. Tosin muistin että olen nähnyt näitä somisteena eräässä ei niin stylessä lastenvaatekaupassa ja siellä ne eivät saaneet kovin kummoista reaktiota aikaiseksi. Musta ja valkoinen on ainakin hienoja.
Lisää täältä.

All in our family loves Legos, they are so classics. But how about these boxes ?
I think those black and white are nice. And of course these nicely styled pictures makes it easier to fall in these.
More from here.

10 comments:

 1. Tykkään! Juurikin vaikka mustat ja valkoiset vois olla tyylikkäät!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/8/10

  Legot ja junat. Paljon muuta ei tarvita. Vaihtuvia leluja sitten siihen rinnalle. Hienoja bokseja noissa kuvissa. Boksit menee, mutta ne Lego kalusteet ei iske yhtään.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11/8/10

  Näyttää kivoilta! Lunch boxin kokoisia ostin legolandiasta ja niissä on kätevä säilyttää pikkulegoja. Tosin pitäisin nuo lastenhuoneessa, olohuoneeseen en niitä haluaisi:)

  -tuutikki

  ReplyDelete
 4. Mä voisin tykätä meillä lasten sänkyjen alla noista legosäilyttimistä, mutta mietin vaan kuinka pian niihin kyllästyisi?!

  ReplyDelete
 5. I love the pictures!

  ReplyDelete
 6. TIGER: me too but I am not so sure about these boxes.

  tuutikki: joo nämä on kyllä ihan lastenhuone kamaa.

  PIKKUVIISARI: Eikä vaateet...

  ReplyDelete
 7. meillä kanssa rakastetaan legoja, tommoset boxit ois kyllä jees. ne legokalusteet ovat ihan....

  ollaan oltu Ideaparkissa useampana päivänä rakentamassa legoja kun siellä on legotapahtuma ja aih kun ihastuin pinkkeihin ja limenvärisiin palikoihin. Onneks tuli perheeseemme myös tyttö.

  ReplyDelete
 8. Kuvat ja tunnelma on hyviä, legot loistavia leluja mut noi ei uppoo mun makuun. Kyllästymisen vaara on liian suuri ja samaa mieltä rumbon ja pikkuviisarin kanssa niitten kalusteista. Ottaisin kyllä noista kuvista ton alimman kuvan Flos:n (?)mustan valaisimen.

  ReplyDelete
 9. Minä en lapsena kauheasti tykännyt legoista, mutta nyt aikuisena näyttää kaikki legon muotoinen miellyttävän :) Minulla on legon mallisia ulkoisia kovalevyjä ja harkitsin lego mp3-soitinta... Nuokin näyttää tosi hienolta kuvissa, mutta ehkä paremmin lapsiperheeseen :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous12/8/10

  Jaa-a... kuvat on kyllä ihan perfekto, vaan miltäpä näyttäis nuo boxit meillä... eipä niitä noin näteissä asetelmissa vois kuitenkaan pitää. Valkoiset vois kyllä olla ihan kivoja ja aikaa kestäviä. Hmmm.

  Kivoja postauksia sulla!

  -Maarit-

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!