o
o

Aug 24, 2010

Koulutytön garderobiin - For a school girl´s wardrobe


Koululaiselle alkaa olla vaikea löytää kivoja vaatteita, ainakin jos katselee näiden edullisten ketjujen valikoimaa. Tarjolla on ihan lurexia, niittejä sekä aitoa polyesteriä höystettynä Bratz ym. pissis henkisillä teemoilla. Yritän vältellä näitä aiheita niin paljon kun mahdollista.
Nyt kuitenkin löytyi hieno neuletakki 20€:lla Daisy&Don:in alekorista. Musta ei todellakaan ole tuon liikkeen hittituote. (Ovh hinta taisi olla 98€ !!) Joten sain vielä kauniin mustan trikoopaidan samalla hinnalla (Ovh 78€). Mekko onkin sitten H&M ja huimat 5€.
No, onneksi makuja on monia ja meidän Adams Familya taas lykästi.

I am one those rear mums who likes to dress kids in to black. So sometimes I find nice clothes for a nice price. Like this Italian 100% wool cardigan 20€ (normal price was 98€). I like it because it´s easy to wear with jeans or with something more fancy like this dress from H&M 5€.
I think it´s so hard to find nice clothes for a school girl. For a small ones you find but when they grow over 122 cm it´s just  "bad teenage style" and I don´t like it.

9 comments:

 1. Tell me about it! I have real problems finding nice clothes that are still 'child like' for my nine year old, but because she's so tall for her age, it's all the 'teenage' style clothes that fit. I don't like them, and niether does she thankfully.

  ReplyDelete
 2. Niin totta.Eikä täältä kehäkolmosen ulkopuolelta tunnu vajaa kolmevuotiaallekaan (pojalle) löytyvän kuin iänikuista armynvihreää,ruskeaa ja ruman tummansinistä joissa isoja muovisia printtejä tai vähintään joku 'football club 1974'-teksti.Yksivärinen ja yksinkertainen ei ole yhtä kuin tylsä mutta massamuotihan määrää tarjonnan.Materiaaleissa myös,luonnonmateriaalit kai sitten maksaa niin paljon enemmän että polyesteri myy vaikkei ole miellyttävä päällä.

  ReplyDelete
 3. Kauniita vaatteita olet hankkinut teidän koululaiselle. Mulla on mennyt jotenkin ohi, että minkä ikäinen teidän koululainen on? Itselläni kaksi kouluikäistä tyttöä (9 v. ja 11 v.), ja välillä on tosi vaikea löytää kivoja vaatteita heille, kun varsinkaan äitiä ei kimalteet, yms. houkuta.

  ReplyDelete
 4. Sande: vasta 7, aloitti just koulun. On kuitenkin aika pitkä.

  ReplyDelete
 5. Kauniita :)

  Minä käyn täällä lukemassa aina kun blogger kertoo uudesta postauksesta. Mutta vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida :)

  ReplyDelete
 6. Minna, meilläkin tytöt on pitkiä. 9 v. käyttää koon 152 cm vaatteita ja 11 v. kokoa 170 tai S (aikuisten puolelta). Ja 11 v:n jalkakin on kokoa 41, joten aina ei ole todellakaan helppoa löytää tuon ikäisille sopivia vaatteita.

  ReplyDelete
 7. Iiiiihania vaatteita syksyyn!
  Blogistani löytyisi sinulle tunnustus :)

  ReplyDelete
 8. Aivan jumalainen villatakki, kelpais mullekin! Isommassa koossa siis... ;) Olen aivan heikkona vähän huovutetun oloiseen villaan ja tuommoisiin vähän erikoisempiin koristuksiin!

  ReplyDelete
 9. Anonymous27/8/10

  I like that H&M dress. Saw a girl on the playground wearing it. Classic but still girly. Stine

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!