o
o

Nov 25, 2010

Presents


Otin onkeeni tuosta Little Fashion Galleryn ennakkoalesta, jonka siis näkee kirjautumalla sisään tai koodilla LFDAYSAH10 ja tilasin lapsille muutamat jutut ens keväälle. Aijon kyllä kääriä ne ekaksi joululahjapakettiin. 
Tammen Kultaiset Kirjat menevät myös lahjaksi. Ovat klassikoita, ei niistä muuta voi sanoa. Tai no, ne ovat just sopivan pituisia iltasaduksi.

Mujilta tuli myös alekoodi XMAS03 jolla saa tilauksen loppusummasta -20%. Helpottaa hitusen kun ne postikulut ovat aika kalliit

-------

Now sales are starting and I grabbed my Little Fashion Gallery code LFDAYSAH10 and ordered some essentials for  next spring.
For my daughter (7 years) I ordered these "biker boots" and sailor top, for my son black parka jacket and ankle boots. 
I´m gonna put these in to Santa´s present sack, plus these Tammi´s Golden Books witch are finnish children book classics. 
Yes I know, quite boring presets for kids, but these they need.

From MUJI you can have - 20% if you use code XMAS03

6 comments:

 1. Tota eläinten orkesteria en ole nähnytkään! Meillä noita kultasia paljon, tosin ennen ostamista lukaistaan pikaisesti, koska osa on aika patriarkaalisia tai sit joku on vaan ollut muuten liian surullinen tai jotain.. Osa on aivan loistavia, esim Richard Scarryn kuvittama Matti Majavan salaisuus, ja äidin suosikki Maalarikissat :D
  Kiitti Mujin alekoodista, täytyy käydä vilkaisemassa! Aikuisten kesken ei vaihdeta joululahjoja. Näin MML:n sivuilla keräyksen, jonka tuotolla ostetaan 70 euron lahjakortteja vähävaraisille perheille Keskon myymälöihin jouluostoksia varten. Että sellaset laitetaan kaikille aikuisille tänä jouluna, luulen että aikaansaa parempaa joulumieltä kuin joku kirja tai sukat!

  ReplyDelete
 2. Mujia voin kyllä suositella! Tyylikkäitä ja laadukkaita juttuja - tulee käytyä lähes viikottain, tällä hetkellä paikanpäällä käynti kun on mahdollista :)

  ReplyDelete
 3. Cat´s Meow: joulu on lasten juhla. Ostan lapsille jotain hyvää ja laadukasta, mielelläni teen itse. Aikuiset eivät minusta lahjoja pahemmin tarvi.

  Milla: MUJI on ihana, sääli että lähin on Tukholmassa. Netistä tilaaminen tulee välillä aika kalliiksi.

  ReplyDelete
 4. Meidän joululahja on lämmin joulu, mennään perheen kanssa Dubaihin. Sen lisäksi pakettiin kääritään (ja otetaan tietysti mukaan, kai pukki nyt Dubaissakin vierailee..) juurikin pari vaatetta ja kirjaa, eli hyvin pitkälti sama linja lahjojen kanssa kuin sinulla.
  Upeat vaatteet olet valinnut, pojalle ottaisin saman satsin kuin sinä, jos saisin valita. Mitä kokoa poikasi muuten käyttää kengissä?

  ReplyDelete
 5. Hanna: nyt 27-28 mutta nuo ovat 29. Laitan pohjallisen ja menevät hyvin alkukeväästä ja vielä syksyn. Ottaisin nuo kengät itsellenikin, koot olivat vaan jo menneet.

  Mekin oltais lähdetty reissuun jouluna mutta matkat ovat sikahintaisia siihen aikaan. Lähdemme vasta helmikuussa.

  ReplyDelete
 6. Tykkään! Ihan meidänkin näköisiä juttuja olet tilaillut.

  Tammen kirjat ovat ihania klassikoita, niiden kuvitukset ovat usein kauniita.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!