o
o

Nov 22, 2011

black Himmelis

You asked if I have more of the these black Himmelis? Well, now I have and sizes are S, M, L plus one XXL. These are made in Helsinki / Finland and you these in my pop-up shop : )
As you can see I have a tiny factory going on here, Himmelis are hanging and sewing machine singing ; ) Next post will be something else, I promise. This is just so fun.

***

Kyselitte mustien Himmeleiden perään? No nyt niitä on ja koossa S, M, L ja yksi XXL. Kaikki ovat Made in Helsinki / Finland ja löytyvät tuolta pop-up shopista.
Vähän on ollut tässä hässäkkää mutta lupaan tehdä jo loppuviikosta muutakin kun puhua näistä. Kotimaisuutta ja pienyrittäjiä pitää kuitenkin suosia. On aika hauska pakata Pertin Himmeleitä esim. New Yorkiin, Brooklyniin.
Kuten nyt näkyy Himmelit heiluu ja ompelukonen laulaa. Seuraava postaus on sitten jotain muuta, lupaan. Tämä vaan on niin hauskaa.8 comments:

 1. Musta himmeli näyttää kyllä tosi hyvältä!

  ReplyDelete
 2. Mielettömän upea tuo musta himmeli! Kohtahan onkin jo perjantai :)

  ReplyDelete
 3. Working mum22/11/11

  I h a n a tuo musta himmeli? Onko sinulla materiaalina siinä pilli?

  ReplyDelete
 4. This looks really productive. Love that little pillow-fellow! Gooooooood work!

  ReplyDelete
 5. tutu-täti23/11/11

  Voi herttileeri Minna! Mistä sulla nuo ideat oikein pursuaa? Ja mistä ihmeestä saat ajan - perheesi paapomisen lisäksi - niiden toteuttamiseen? Jos voisit siirtää edes pari prossaa energiastasi mulle, niin mä tekisin jo ihmeitä! Yritä, yritä, yritä... susta voi tulla isona vaikka mitä!

  ReplyDelete
 6. Saana: no niin näyttää : )

  Aniliini: se odottaa sinua ; )

  Working mum: kyllä

  Julia: thank´s

  Tutu-täti: Näitä Himmleitä en tee itse, myy vain niitä ; )
  Mä osaan vain ommella.

  ReplyDelete
 7. Vautsi! Onpa upeita!!! Äiti osaa tehdä himmeleitä, niin taitaa mennä eläkeläistyovoimaksi. Mutta siis tosi, tosi upeita! Onnittelut muutenkin kaupasta.

  ReplyDelete
 8. Esba: kiitos! Himmelit on hienoja, tosi minä en niitä osaa tehdä. Tilaan siltä joka niiden tekemisen taitaa ; )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!