o
o

Nov 10, 2011

DIY X-mas calendar


My diy X-mas calendar for kids is now finally ready. Base material is recycled felt, same as I used for these car play carpets. Textiles are from Marimekko, Finlayson, 10-gruppen and Ikea. Numbers are hand printed and that´s why slightly slope.
This post was here before, just a short period. After I load the pictures and watched, I realized there where three same numbers. Now it´s fixed, damn me ; )

***

No niin. Otetaan uudestaan. Kalenteri kääntyi jo kerran täällä kunnes huomasin, siis vasta kuvasta, että olin onneton tehnyt noita lukkujen numeroita tuplana ja jättänyt muutamia pois. Että silleen!
Pohja on sitä Habitaren lattiahuopaa pestynä, samaa kun aijemmin tekemissäni automatoissa. Huopaa on kaksi kerrosta ja se on ommeltu kiinni toisiinsa. Luukkujen kankaant ovat Marimekkoa, Finlaysonia, 10-gruppenia ja Ikea. Numerot painoin käsin.

Näitä olisi nyt kaksi ja toisen voisin myydä. MYYTY! Jos kiinnostaa meilaa: aquariusblog@gmail.com Koko on: 42 x 74cm ja hinta 48€

19 comments:

 1. Go Minna! Meinasin jo vinkata että myynttin vaan kunnes luin tekstin loppuun! :) Tosi hieno kalenteri ja mahti kun voi pitää vuodesta toiseen:))

  ReplyDelete
 2. Kävin jo ekalla kerralla tätä ihastelemassa ja hieno on edelleen! Joku tällainen omatekoinen olisi tehtävä niin saisi kalenterin, jonka kehtaa laittaa esille ja voisi laittaa luukkuihin (itselle) Fazerin sinistä tai jotain muuta oikeasti hyvää suklaata.:)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/11/11

  Söpö, minulla oli pienenä samanlainen talokalenteri. Äidin tekemä, talo oli jotain punasta kangasta ja luukut ihan kuin tässä. Täytyykin kysyä olisiko se tallessa <3

  ReplyDelete
 4. This is so cute! Next xmas I might try out something similar based on your idea (unfortunately, this xmas I am away)!

  ReplyDelete
 5. Weekday: superkauppia : ) Otetaan treffit ens viikkoon, sori. Teen toimistotöitä ja kotiköitä tänään, on ollut aika kiire ja R on pois taas.

  ReplyDelete
 6. Elli: tämä on ihan aikuisillekkin sopivaa mallia.

  Noora: voi kuulosta ihanalta, toivottavasti löydät sen.

  Floor Number Four: I a way this simple to do but thick felt is really hard to sew.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana! Minulla tulee myös lapsuus mieleen kun oma äitini teki myös tällaisen talojoulukalenterin jonka taskut olivat 70-luvun marimekkoa :) Se on tallessa mummilassa, mutta haluaisin itse ommella oman talokalenterin meidän pikkuiselle.

  Huomasitko muuten että Marimekolla on myös Isolan taskujoulukalenteri myynnissä? Tykkään sun talokalenterista enemmän ;) huopa on varmasti hyvä jämäkkä tausta -pitääkin alkaa keräilemään kangastilkut kasaan!

  ReplyDelete
 8. Pinja: olet jo toinen joka muistaa vastaavan 70-luvulta, ihanaa. Joo olen ja hinta oli 75€ : )

  ReplyDelete
 9. Toi on Minna tosi hieno!!!

  ReplyDelete
 10. Jenni: kiitos : )

  ReplyDelete
 11. Tosi kiva! :) Onko noi siis luukkuja vai taskuja?

  ReplyDelete
 12. Hieno! Sopii niin teidän väreihin!
  Paljastan, että mulla on tuollainen, melkeinpä samanlainen malliltaan, jonka äiti on tehnyt joskus 80-luvulla. Se on vaan enemmän sitä perinteisen joulun väriä, puna-valko-juutti.

  ReplyDelete
 13. Anu: ihan taskuja.

  Karoliina: Sekin on ihan varmasti hieno ja ainakin sillä on tunnearvoa.

  ReplyDelete
 14. Tein viime jouluna useita taskukalentereita, myyntiinkin, ja vaikka kuinka olin muka tarkkana, tuli useampaan joku fiba numeroinnissa, juurikin kaksi jotakin ja yhteen ainakin tuli bonusluukkukin. Että lohtuseksi, sattuu sellaista muillekin:).

  Ihanan näköinen, sekä kalenteri että kattauksesi.

  ReplyDelete
 15. Todella tyylikäs! Täytyy napata idea ja kaivaa tilkkuja ja sarkakangasta kaapista! :)


  Ja täytyy tuota siivouspostausta vielä sen verran kommentoida, että minuakin välillä siistinä ihmisenä ärsyttää kun saa selitellä oman kotinsa siisteyttä. Minä pidän siitä, että kotini on siisti, tottakai lapset saa leikki ja sotkea, mutta haitanneeko tuo mitään jos lelut iltaisin laitetaan paikoilleen ja tavarat on muutenkin järjestyksessä.

  -Piia

  ReplyDelete
 16. Wau,onpas hieno!:) Ja kiitos inspiraatiosta,olen jo jonkun aikaa mietiskellyt,millaisen kalenterin tekisin,mustavalkoista ja värejää olen ajatellut siihen,mutta idean ja ehkäpä mallinkin sain tästä.

  Toivottavasti ei haittaa?

  ReplyDelete
 17. Hieno! Itsellänikin tulee mieleen äitini ompelema talojoulukalenteri vastaavanlaisilla numerotaskuilla, joka ilahdutti joulujamme niin kauan kuin kotona asuin. Nyt olen joka marraskuu havahtunut samaan ideaan, että pitäisi tehdä oma vastaava, mutta ehkä jo ensi vuonna ;)

  ReplyDelete
 18. Anonymous22/11/11

  Hieno!
  Nyt tiedänkin minkälaista alan itse tekemään vanhoista Finlaysonin & Marimekon tilkuista ;)

  Miten tuo on kiinnitetty teidän seinäänne?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!