o
o

Nov 8, 2011

new books: Finland Children´s Rooms and K niin kuin Koti
Post arrived and so did the new Finland Children´s Rooms book. Look who is the cover girl? super, super cute Varpu : ) I must say, was bit exited when I opened the package. 
But I really liked the pictures. This is a good memory for us, especially for kids. 
There are so many nice, inspiring homes and probably you´w seen some of those here in the "blog world" ; )

I also received a new Finnish interior book called  K niin kuin Koti. My lousy translation is H like a Home. There I found Piia´s home. She writes Musta Piste (Black Point) blog.


***

Postiluukku kolahti ja sieltä tipahti Finland Children´s Rooms-kirja. Ja kukas on kansikuvatyttönä? no tietysti tyylilyyli Varpu : ) 
Vähän jännitti avata kirja, pakko tunnustaa, mutta kuvat ovat tosi kivat. Ei vain meiltä vaan ihan kaikista kodeista. Innostavia ja inspiroivia. Loistava kirja josta blogimaailman "tuttuja" toki löytyy ; )

Toinen uutuus on K niin kuin Koti. Kiva kotimainen uutuus, mistä löytyy ainakin  Musta Piste-blogia pitävän Piian kaunis koti, plus muitakin ihanuuksia. Lisää vaan kivoja kotimaisia sisustuskirjoja. Jos japanistakin tullaan tänne asti kuvaamaan kotejamme niin tilausta on.6 comments:

 1. I love both books!!! How can people get them?

  ReplyDelete
 2. Such a lovely memory for the kids. I can't wait for mine to get here so I can all the lovely Finnish-ness I see everyday in Blogland! by the way, your husband's name doesn't sound very Finnish ;-).

  ReplyDelete
 3. Teresita A: There is a link to both, just klick ; )

  fast time in m: No, he is swedish finnish speaking and her father is British ; ) Book is really nice! Greetings from Helsinki : )

  ReplyDelete
 4. Kuvat näyttää kivoilta!
  Toi Fridan huoneen hyllykkö on mitä mainioin.
  Selailin kirjakaupassa tota K niin kuin koti -kirjaa ja se tosiaan vaikutti erittäin raikkaalta tuttavuudelta, johon aioin tutustua lähemmin.

  ReplyDelete
 5. Kiitos Minna! Vähän liiankin jännittävää oli nähdä oma koti kirjassa. Ihania kirjoja molemmat ja ihan erilaisia keskenään, hyvä niin. Oma Paumesini on vasta postissa tulossa tänne päin :)

  ReplyDelete
 6. Molemmat näyttää muuten aika mainioilta, pitänee hankkia. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!