o
o

Mar 8, 2012

I WENT TO BUY THE SEQUIN COLLARS...
but came home with these shoes and dress. Does this happen to you? I am not proud of my self... But Marni for H&M collection is nice.
I really need some color for my wardrobe. I am totally bored for all the black. Oh, and the pockets, I love them and silk is one of my favorite materials... Excuses.
I need some sun for my blue legs...
p.s Its international women´s day today so hooray! all you out there... And If I have male readers, hooray also!

***

Menin ostamaan paljettikauluksia ja tulin kotiin mekko ja kengät kainalossa. Käykö teille näin? En ole tippaakaan ylpeä itsestäni. Marni for H&M mallisto on kuitenkin kiva ja materiaalit hyvät. Värit, materiaali (silkki) ja taskut vain kolahtivat. Päivän voin vielä miettiä. Tarvitsen jotain muuta kun mustaa kaappiini kesäksi. Todella.Tarvitsen myös hieman aurinkoa noihin sinisiin sääriini...

Tunnustan kuitenkin, että katsoin aika huvittuneena sitä hysteriaa millä näitä Marneja hamstrattiin. Kivoja joo (osa), mutta vieressäni oli nainen joka osti silmiään rapäyttämättä 500€:lla muovisia koruja ja tokaisi maksaessan vain - "en edes tiennyt että tällainen on tänään".Voi meitä naisia.
p.s hyvää naistenpäivää sinä, minä ja kaikki naislukijani. Kai minulla on pari miestäkin tällä, toivon ainakin niin. Hurraa teillekkin jos jaksatte täällä roikkua : )

19 comments:

 1. Minuakin viehätti mekon materiaali, värit, kaulus ja taskut. Oli nettimyynnistä jo loppunut, lucky you!

  ReplyDelete
 2. SaP: no joo. Kävelin puolivahingossa vähän yli yhdeksän ohi ja meno oli villiä ; ) Näitä kyllä palautuu ihan varmasti.

  ReplyDelete
 3. ihana mekko, mutta ihanat myös nuo paljettikaulukset!

  ReplyDelete
 4. Turussa ei ollut tietoakaan ryysiksestä, kun kävin hakemassa omat kaulukseni vähän ennen yhdeksää. iltapäivällä menin uudestaan kaverini seuraksi ja kaikesta näytti yhä olevan kokoja. maximekkoa teki itsellänikin mieli, mutta maltoin sitten ja olen ylpeä itsestäni.

  ReplyDelete
 5. Kirsi8/3/12

  Onnistuin tilaamaan saman mekon ja sandaalit nettikaupasta, onneksi. Näyttää hyvältä päälläsi.
  Mekko on paremman värinen kuin Henkan omilla sivuilla, mahtavat värit! ja taskut!

  ReplyDelete
 6. saarah: ostin nämä minulle ja tyttärelleni puoliksi. Valkoiset olivat myös kauniit mutta jo loppuneet kun kävin liikkeessä.

  Nna: luulen että Helsingissä oli jonoa jo kahdeksalta. Kun itse tuli liikeeseen n.klo.9.15 olivat kaikki kaulukset jo loppu. Omani sain ostaa mallinuken päältä ; )

  Kirsi: Juu, värit on tosi hienot. Vähän mietitytti mutta sovitin vielä kiilakorko sandaaleiden kanssa ja päätin että pidän tämän.

  ReplyDelete
 7. I usually only wear black, but if I had some time this morning I would defenetly buy that dres. Love it :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous9/3/12

  Pistäydyin myös tätä mallistoa katselemassa, mutta ei sykähdyttänyt. Ja etukäteen sen tiesin kun ei ole yhtään minun tyylistäni, mutta pitihän se nähdä ;) Kaulukset ovat tosi sööttejä, odotan innolla näkeväni näitä irtokaulukisa käytössä, vähän arveluttaa tuleeko tästä sellainen trendi ja must-have tuote, joka jää kaappiin, eikä tule käyttöön..

  ReplyDelete
 9. Nuo sandaalit on niin ihanat! Harmittaa kun yritin niitä netistä tilata enkä päässyt sivuille ollenkaan koko päivänä! Sitten kun pääsin oli kengät jo loppu... :D

  ReplyDelete
 10. Anonymous9/3/12

  En voisi edes kuvitella että menisin jonottamaan näitä Henkkamaukka-erikoismallistoja. Ja tuo nainen josta kerroit, hulluutta! :D

  Tiina

  ReplyDelete
 11. Love your dress very colorful and those shoes are beautiful, have a lovely day!.

  ReplyDelete
 12. ihana mekko ja mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. Tilasin samaiset sandaalit, sekä olkihatun ja miesten puolelta silkkihuivin. Sandaalit näyttävät kuvassasi paremmilta kuin H&M nettisivuilla.
  Poor womens roses-postauksessasi on ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 14. Noora: kaulukset tulevat tytölleni, t-paitojen ja simppelien mekkojen kanssa. Itse käytä t-paidan ja villapaidan kanssa.

  Sari / mrs Agatha: Niitä voi vielä palautua. Ovat super mukavat jalassa : ) ja laadukkaat.

  Tiina: me naiset ollaan hulluja ; )

  Mariela: Thank you and great weekend to you : )

  Riikka: kiitti ja samaa sinne.

  AnnaS: Ostin miesten puolelta aurinkolasit ja ne oli tosi hyvät tai siis sopivat minulle. Katson aina miesten malliston. Lanvin-mallistosta ostin ihan parhaan villatakin aikoinaan.

  ReplyDelete
 15. Noora: kaulukset tulevat tytölleni, t-paitojen ja simppelien mekkojen kanssa. Itse käytä t-paidan ja villapaidan kanssa.

  Sari / mrs Agatha: Niitä voi vielä palautua. Ovat super mukavat jalassa : ) ja laadukkaat.

  Tiina: me naiset ollaan hulluja ; )

  Mariela: Thank you and great weekend to you : )

  Riikka: kiitti ja samaa sinne.

  AnnaS: Ostin miesten puolelta aurinkolasit ja ne oli tosi hyvät tai siis sopivat minulle. Katson aina miesten malliston. Lanvin-mallistosta ostin ihan parhaan villatakin aikoinaan.

  ReplyDelete
 16. very nice shopping!!!!!
  In Paris I must wait a long time ....

  I found this:

  * http://fashionista.com/2012/02/first-look-marni-for-hm-the-complete-look-book-plus-pricing/ladies_n_06/

  * http://fashionista.com/2012/02/first-look-marni-for-hm-the-complete-look-book-plus-pricing/ladies_n_30/
  * http://fashionista.com/2012/02/first-look-marni-for-hm-the-complete-look-book-plus-pricing/ladies_n_01-3/

  and the famous shoes... a little bit to high for me...

  On my blog something for you!

  and excuse for my bad english...:)

  ReplyDelete
 17. Miluccia: we both try our best English ; ) I understand you, don´t worry. Marni was nice. Have a nice sunday!

  ReplyDelete
 18. Love the dress, fab colours. If only my new-mama budget would stretch to a little shopping spree! Just found your blog through Seventy Tree. Love it! And I live in Bath by the way... Saw your comment on Kerry's trip to Bristol! X

  ReplyDelete
 19. Nell: Nice and Bath, it´s our favorite ; ) It´s so beautiful city and it´s easy to walk around with kids and then there is Habitat... one of my UK favorites; ) I understand you totally, these also went over my budget.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!