o
o

Jun 11, 2012

RUG
I organized our tiny cellar. There was this old, tiny kelim rug, or is it kilim... What ever. Now my huge work corner has some orient flavors.
P.S I still have my tiny pop-up shop and there is left little pices from Kauniste and
Saana and Olli. Last plywood castles went also on sale.
***

Pientä kellarin inventointia viikonloppuna ja kelim-matto pääsi taas kehiin. Valtava työnurkkani sain vähän orient fiilistä. Vielä ei siis ryijyä. Tosin ei tämä huono seinälläkään olisi. 50-vuotta vanha marokkolainen nahkapallerokin on taas olkarissa. Vie pois ja tuo vähän ajan kuluttua takaisin -olkoot se vaikka yksi sisustusmottoni. Onneksi on verkkokellari. Autotallista koitan päästä eroon. Sinne mahtuu auto, mutta ovia ei sitten saa enään auki. Käteviä nuo 50-luvun tallit. Sinne tehdään tulevaisuudessa tytölle huone.
P.S Pikkuinen pop-up kauppani on vielä tallella ja paloja Kaunisteesta sekä Saanasta ja Ollista on vielä jäljellä, jos vaikka kesän kauniita tuliaisia halajatte. Pari viimeistä vanerilinnaani meni nyt aleen. Niitä voi myös bongata Turun Asuntomessuilta.

10 comments:

 1. love it! i have a similar one in the living room.

  ReplyDelete
 2. Hei, loistava matto uudelleen käyttöön...hauska oli myös nähdä Majan esittely Dekossa ja Divaanissa, onneksi olkoon!

  ReplyDelete
 3. Lykke: Kelims are nice ; ) Have a good week.

  Päivi Lemström: Heh, minun kierrätysdeignia. Kiitos tosi paljon! Myös Glorian-koti on huomioinut ja tulevat Koti& Keittiö sekä Avotakka.

  ReplyDelete
 4. I love Kelims, too and looking forward to getting back our three in the end of july. Then they will find a new place in our working room.

  Have a nice day!
  I.

  ReplyDelete
 5. ah, ihana matto! ja kaunis koko huone.

  ReplyDelete
 6. Nice rug, love the colors and look great in your room, have a lovely day, big hug!.

  ReplyDelete
 7. hheidi12/6/12

  Hei mikä on tuo lehtiteline sängyn vieressä? Ihan loistava, tarvisin just tuollasen ku alkaa olla noita "tärkeitä" lehtiä jo jonkun verran. :)

  ReplyDelete
 8. hheidi: se on Tukholman Design Torgetista.

  ReplyDelete
 9. I think it's pretty difficult to combine several "rooms" in only one room, but you did great with the beautiful work space in your bedroom!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!