o
o

Jun 11, 2012

Sneak peakI am just so impatient. On Saturday we pick these and immediately I had to open one of my black and white playhouse boxes.
I have booked "official" shootings (asked my photographer friend), booked models (my kids), assistant (my husband) and shooting  place (near by beach were kids love to play) so this is just a quick sneak peak.
By the way, I sold my first Maja before they were even ready to Skanska home. Yay!
After midsummer I´ll promis to show the good pictures.

***

Lauantaina sain nämä vihdoin. Kestihän siinä tovi. Kärsimätön kun olen - hyvin kärsimätön, piti mustavalkoinen paketti avata heti ja kasata se vinolle pihalle.
Viralliset kuvaukset on jo buukattu (ystävällinen kuvaaja ystävä), mallit buukattu (omat lapset), assari hommattu (mies pakotettu mukaan) ja kuvauspaikka katsottu (ranta missä lapset muutenkin leikkivät).
Eka meni jo ennen kun Majat olivat valmiita. Ostaja oli Skanska Kodit. Aika jees, vaikka itse sanonkin. Ja heti juhannuksen jälkeen näytän sitten ne viralliset kuvat.

6 comments:

 1. Niin super-ihana. Tykkään tykkään tykkään!

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/6/12

  super cool! Valitettavasti ei lapsia ... Se olisi typerää ostaa itselleni :-)

  ReplyDelete
 3. I - H - A - N - A! Tyylikäs, kätevä, näyttää tukevalta ja lapsille mieluislta. Meidän kolme tyttöipanaa olisivat tuosta taivaassa ja ostaisin oitis jos olisin varoissani mutta äitiylomalaisen budjetti ei riitä. Ehkä syksyllä palkkahanojen taas auetessa...

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/6/12

  Hieno! Mutta liian kallis...:(
  - Majasta tykkäävä -

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: tiedän, onhan se vähän mutta otin sen linjan että kotimainen työ ja materiaali. Katteet ei tässä majassa maksa ; )

  ReplyDelete
 6. Ninnu14/6/12

  Olen edelleen sitä mieltä, että Maja on HIENO! ...ja näyttäs kuvien perusteella olla aika hauska lasten mielestä. :D ihana ilme, joka kertoo kaiken. Ja tuohon uudempaan postaukseen roskalavalöydöistä - miten sä löydätkin!!:) Kauheaa ajatellakin, miten paljon vanhoja, ihania tavaroita joutuu suoraan kaatopaikoille, kun ihmiset eivät viitsi niitä kierrättää...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!