o
o

Jul 29, 2012

and more thrifted...


My bargain hunt continues. I could spend most of the weekends just browsing around flea markets, my husband just disagrees... Damn.
Best find was this Seppo Mallat´s super beautiful enamel kettle for 3€!! Ikea´s Boholmen washbasin for 0.50€, old lamp 5€, old glass jars for 0.50€ and beautiful enamel hook for 4€. Big spender... yeah. As I said before, flea markets are my design source number one.
Nice new blog (written in Finnish) Rag Rug.

***

Kirpparisekoiluni jatkuu. Shoppailupostaukset ovat minusta usein aika tylsiä -ainakin omani, mutta jostain syystä kirppisjuttuja en lue tähän. Usein myös kuvittelen että en tuhlaa laisinkaan -halvalla kun saa. Hah, ihanaa itsepetosta. Mutta, mutta, katsokaa mitä tänään löysin. Seppo Mallatin priima (no oli se sisältä paskainen) kattila 3€!! Kumelan vanhat kannelliset lasipurkit 0.50€, lamppu femman ja ikuinen marinan aiheeni eli Ikean Boholmen pesuvati 0.50€. Sitä kun ei enään valmisteta...
Kaikki Hietsun kirpparilta, som är best! -sanoo kielipuoli mamma. Yritin puhua ruotsia tänään ja tyttäreni parkui oitis "sä oot niin nolo". Lopeta! Joo.
Ostoslistani mökille on vielä aika pitkä. Tarvitsen hyllyn, astiakaapin, lamppuja ja astioita eli koittakaa jaksaa. Ehkä saan ne jotka kiertävät kirpparit kaukaa innostumaan. Ei sitä tiedä.
Aivan loistava blogi Rag Rug. Kauniita kuvia ja hyvin kirjoitettu.

15 comments:

 1. Anonymous29/7/12

  Kiva kun nnostat esiin tuon blogin. Lôysin itsekin vasta hiljan ja tykkään samoista syistä kuin sinäkin.

  ReplyDelete
 2. Kiva löydöt - ja vieläpä edukkaasti.

  Persoonallinen ja omaperäinen tuo vinkkaamasi blogi, jota olen hetken aikaa seuraillut.

  ReplyDelete
 3. Mä tykkään älyttömästi kirppispostauksista; opin niistä usein lisää suomidisaintietoutta (esimerkiksi tuon ihanan ja tutun kattilan piirtäjästä minulla ei ollut mitään hajua) ja toisaalta ne valavat toivoa siihen että itsekin vielä joskus voisi tehdä vastaavia löytöjä!

  Rag rugista pidän toki myös, antoisa uusi tuttavuus todellakin!

  ReplyDelete
 4. Hanna: no se takia oikeaan teen näitä. Itsekkin olen oppinut kirppisten ja divarien kautta ison kasan design- tietoutta ja paloja suomalaisesta kulttuurihistoriasta. Tosin koitan myös innostaa ihmisiä kirppiksille ; ) Kattila on Wätrsilän valmistama.

  ReplyDelete
 5. Hienot löydöt! Ne on parhaita mitkä voi ottaa heti käyttöön :)

  ReplyDelete
 6. Ihania löytöjä, kirpparipostaukset on kivoja!

  ReplyDelete
 7. Minna ja muu jengi, onnea mökki-aarteesta! Ihanat ajat teille tulee siellä kerätä muistoja. Ja hei mahti lamppulöytö!

  ReplyDelete
 8. Oi että, mahtavia löytöjä!

  ReplyDelete
 9. Ihan mahtavan isot onnittelut unelmien kesäpaikasta!
  Mulla on kans jossain jemmassa tuollainen emalinaulakko, muistaakseni vaaleansininen.

  ReplyDelete
 10. Minä luen myös mielelläni näitä kirppisjuttuja - innostus iskee väkisinkin, kun näkee että voi tehdä noin hienoka löytöjä :)

  ReplyDelete
 11. Onnea hirveästi mökille ja uusille kivoille jutuille. Kivaa että huomasit Rag Rugin, se ON hyvä.

  ReplyDelete
 12. Kiitos, kiitos tuhannesti kehuista! Ollaan kyllä niin otettuja kun saadaan hyvää palautetta ja vielä alan konkarilta jolla on itsellään yksi sisustusalan blogien kulmakivistä! jee :) Tästä saadulla tsemalla vedellään taas pitkälle!

  Ihanaa alkavaa syksyä ja toinen toistaan mahtavampia kirpparilöytöjä!

  ReplyDelete
 13. Kimpassa: tack : ) joo lamppu on hauska, ehtaa 70-lukua.

  Katja. näitä on lisää tulossa, halusitte tai ette ; ) Kesää!

  Birgit: No niin ON!

  Sanni: Älä nyt viitsi, lukihäiriöinen räveltäjä. Bloginne on todella kiva, olen piipahdellut silloin tällöin ja nyt oli aikaa selata kokonaan läpi. Just keep on going!! Meniköhän tuo edes oikein ; )
  Juuri kotiuduin kirppiskierrokselta...

  ReplyDelete
 14. Hienoja löytöjä kerrassaan!

  ReplyDelete
 15. You seem to always find the best bargains

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!