o
o

Jul 28, 2012

From here and there
First the renovation and then the decoration -normally, but I am just so exited about the fact that we have an own country place so... I started to decorate already. Here is something what I found today. 
This far I have these plus shelves to String system, which I found from 65% sale. Carpet  and bench I found from Ikea. Arabia´s old stew 6€ and white shelf 3€ from flea markets where I am heading also tomorrow.  Flea markets are definitely the best places if you wan´t to find something nice with a minimum budget. Fabric is from Johanna Gullichsen´s shop, my only real design bargain.

***

Kai ne jotkut tekevät ensin sen rempan ja sisustavat sitten mutta arvaatkaa olenko innoissani -niin että en ole nukkut viikkoon. Yöllä pääni vain toimii parhaiten. Huussin perustuksiakin olen jo opetellut tekemän -unissani. Kai se pieni maanisuus kuuluu luovalle alalle... Viime yön tosin jo nukuin, kun keksin vihdoin pienen keittiön sisustuksen.  
Tänään  haahuilin kirppiksiä. (Ruska-pata 6€ -uusin keräilysarjani ja hylly pesuhuoneeseen 3€) ja kipaisin Ikeassa (matto ja penkki). Stokkalta löysin vielä 65% alesta valkoiset String-hyllylevyt, ne mitkä pitikin tilata, nyt riittää vain päädyt.
Budjetti on nakki eli vatimaton joten koitan keksiä jotain ja turvautua siihen parhaaseen design-tavarataloon eri kirppareihin. Tosin noita Johanna Gullischsenin kankaita voisin ostaa vaikka viisimetriä, niin ihania ovat. Tyydyin vain puolikkaaseen, siitäkin tulee jo kolme tyynyä. 
Kiitos kaikista ihanista kommenteista ed.postauksessa : ) 

8 comments:

 1. Onnea onnea mökistä! Innostun itsekin, vaikka oma mökki saa ollakin vielä haaveissa ... tämän päivän laskujen mukaan kymmenisen vuotta.

  Mutta Johannan kankaista. Niitä saa aika kivojakin paloja syksyn DesignMarketista. -50%. Ostin itse viime syksynä. Ja tänä syksynä varmaankin lisää. Eri väreissä.

  ReplyDelete
 2. Paketti: Oi,kiitos vinkistä. Johannan kankaat ovat täysin hintansa väärtti mutta koska tämä sisustusbudjetti on tosi suppea otan kaikki vinkit ilolla vastaan.
  Tämä oli aika huima juttu ja voin sanoa että meilläkin oli varaa tähän vain erinäisten taloussäätojen jälkeen.
  Olen kuitenkin aika impulssivinen emäntä ja päätin että -nyt! tai ei koskaan. Kerran me tääällä vain ollaan ; )

  ReplyDelete
 3. Love everything you are showing : ), you have a great taste, your place is going to look amazing!, have a lovely day! xo

  ReplyDelete
 4. The fabrics are oh so beautiful!

  xx

  ReplyDelete
 5. Aivan uskomattomia löytöjä :)

  ReplyDelete
 6. Ah, ihana Ruska! Olen pari vuotta kuumeisesti keksinyt syytä ja miettinyt tilaratkaisuja, että voisin alkaa keräämään Ruskaa. Meillä kun on jo iso sarja Kiltaa, niin ei Ruskalle ole ollut minkäänlaista mahdollisuutta. Aina kirppiksellä niihin törmätessä, mietimme puolison kanssa, että joko nyt ja mihin ne saisimme mahtumaan. Toki pari vatia ja munakupit on jo kaappeihin eksynyt ;)

  Onnea uusille mökin omistajille, jään mielenkiinnolla seuraamaan projektin etenemistä :)

  ReplyDelete
 7. manteli: Ruskasta tulee mökkisarjani, sinnehän se kuuluu kun nenä päähän ; ) Ei mene rikki ja täydellinen toveri 70-luvun mökille. Kiitos, tästä tulee hauska projekti.

  ReplyDelete
 8. kollaasi komia. onnea mökistä. siitä tulee varmasti upea.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!