o
o

Aug 18, 2012

For foodies

Swedish delights: Saltå Kvarn´s crisp bred, raisins, rolled oats and all biodynamic (+ organic). My sister-in-law  gave me a bag full these healthy delights. She has a tiny organic cafe called Gottland where she bakes everything her self and sells these. Great products plus I love the packages.

***

Pariin otteeseen olen jo näitä Saltå Kvarnin tuotteita ihastellut Tukhoman shoppailuiden lomassa. Ruokatuliaiset ovat kuitenkin jääneet ostamatta. Kasseja on jo heilunut siihen malliin käsivarsilla.
Nyt kälyni kantoi meille nämä. Taitaa olla ainut joka myy Suomessa. Hänellä on pieni kahvila Meikun kupeessa, missä hän leipoo itse kaiken. Herää ennen viittä kietomaan essun päälle ja paistaa pullat sekä sämpylät, vain luomusta ja biodynaamisesta. Hänellä on myös kolme lasta, koira ja mies joka matkustaa... Terkut ja kiitokset Gottlandiin! Näitä pusseja ei edes raaski kaappiin piilottaa eli avohyllyyn ja mökille.

12 comments:

 1. Ihailen. Ja nyt tiedän, mitä ehdotan meidän seuraavaksi treffipaikaksi.
  Hyvää viikonloppua, Ihana!

  ReplyDelete
 2. Naku: Joo Gottlandissa olisi hyvä kaffitella ja syödä Teijan herkkuja mutta luulen että me tarvitaan vieman kuplivaa kun treffaamme seuraavan kerran ;) Samaa sinne!

  ReplyDelete
 3. Hih, nä oli menossa ihan vaan Meikun kupeeseen, mutta kupliva kyllä käy missä vaan!

  ReplyDelete
 4. Oi, kauniita. Kuulinkin juuri kehuja Gottland-kahvilasta.

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/8/12

  Tamepereella toimii Luomulaatikko niminen elinarvikefirma, joka toimii tuoretuottein lähialueella. Ympäri Suomen voi matkahuollon kautta tilata näitä kuivatuotteita. Hyviä ne ovat, mutta vielä niin ihanasti pakattujakin.

  ReplyDelete
 6. Looks delicious....
  Good to have such a sister-in-law...

  All the best,
  Ines

  ReplyDelete
 7. Kävin heti Gottlandissa. Ihana paikka. Mukaan tarttui korvapuusteja ja aivan ihanaa irtoteetä. Kiitos vinkistä.

  t. Petra

  P.S. Olen blogisi suuri fani; olet super taitava!

  ReplyDelete
 8. Anonymous23/8/12

  Ihanat paketit ja kahvilan painan mileeni.

  Muuten ihan vinkiksi vain, että meillä avohyllyn jauhopusseihin ovat valitettavasti löytäneet myös mökkihiiret, joten lasipurkki ympärillä auttaa asiaa...

  Helka

  ReplyDelete
 9. Helka: olen hamstrannut jo kasan kauniita vanhoja lasipurkkeja kirppikseltä. Sain hyvän vinkin hiiriin. Laita katajanoksa kimppuja kaikkiin nurkkiin ja rakoihin kun laitan mökin talviteloille niin hiiret pysyvät pois. Eivät kai pidä katajasta. Aijon testata.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!