o
o

Aug 21, 2012

A cleaning lady

Swedish Iris Hantverk just makes the best dustpans & brush sets. Well, at least they look really nice.  I bought these for a photo shoot but I think I need these to our cottage. Friday we start to renovate our tiny paradise.

***

Huristelin viimeviikolla Korkeavuorenkatua ja näin miehen kantavan luutaa. Piti pysäyttä auto ja huikata -anteeksi mutta mistä ostit tuon?  - No tuosta, huikkasi herra. Auto parkkiin rotvallin reunaan ja Tikaussa luutia seisoi soma rivi. Viikko sitten harmittelin (tai luulin) ettei meiltä ei saa Iris Hantverkin tuotteita. Ei ole ollut tässä pahemmin aikaa siivoilla ja nämäkin hankin kuvauksia varten mutta luulen että joudun lunastamaa setin. Perjanaina päästään vihdoin omalle pikku mökille. Pakataan takakonttiin patjat, ehkä pari purkkia maalia ja kolme lasta. Siitä se lähtee. Nyt on sitten luutakin ja tosi ohuet aiheet. 

7 comments:

 1. Ihana on luutakin mutta mitä on tuo pesuaine?

  ReplyDelete
 2. Tytti22/8/12

  Ai niitä on tullut myyntiin Tikauhun :). Aiemmin Tikaun tiloissa toimi Malou ja heillä oli kanssa tuota rikkalapio+harja-settiä myynnissä. Itse olin menossa ostamaan kyseistä settiä, mutta Malou oli lopetettu ja paikalla oli vain tyhjä liike.. Kiitos siis vinkistä :). Pidätkö muuten vielä omaa verkkokauppaasi auki?

  ReplyDelete
 3. Meillä on tuo samainen luuta. Ostin omani suomesta Helsinkiläisestä verkkokaupasta jolla on myös liike, ainakin oli vielä puoli vuotta sitten. Hain ja hain tuota luutaa, olin jo tilaamassa sitä ruotsista. Hauska tuo pesuaine. En nyt vain enää millään jaksa muistaa sen kaupan nimeä...

  ReplyDelete
 4. Se kauppa oli Malou, näkyy tekevän tuon Tikaun kanssa yhteistyötä.

  ReplyDelete
 5. kottarainen: se on... Ohmm, ostin ihan purkin takia kuvauksiin, Krunikassa, Mariankadulla olevasta Olkkarista. Kiva kauppa jossa myös myydään käytettyjä lastenvaatteita. Uusi tuttavuus minulle.

  Tytti: Laitoin kauppani kiinni kaikessa hiljaisuudessa, hyllyt olivat tyhjillään ja aika ei nyt riitä. Avaan varmasti sen uudestaaan ja hieman uusin tuottein jossain vaiheessa. Sen piti olla vain pop-up kauppa.
  Juu, tämä löytyi Tikausta ja Malou on lopettanut.

  Terhi: Malou on jo lopettanut eli harja löytyi Tikausta ja pesuaine Olkkarista. Kivoja kumatkin.

  ReplyDelete
 6. Hiljainen lukijasi täällä moikkailee!
  Kannattaa kurkata harja- ja luuta valikoimaa myös Annansilmät aitasta: http://www.annansilmat-aitta.fi/ Hienoja harjoja, luutia, suteja ja vaikka mitä! Ja ovat kotimaista laatua. Piipahdin tänään myymälässä ja valikoima oli kyllä paljon houkuttelevampi kuin verkkokaupassa :)

  ReplyDelete
 7. jonna: paikka on hyvin tuttu. Harmi että muutti vain Itikseen, ennen oli aika lähellä. Luudat ja rottinkituolit ovat ihania mutta vastaavanlaisen varsiluudan valmistus on lopetettu. Tosi harmi. Ja joo, verkkokaupan sivut ovat surkeat, varsinkin kun vertaa tähän ruotsalaiseen kilpailijaan.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!