o
o

Oct 26, 2012

I cleaned the house and made a blog post...
This is so funny, the blogging. This morning I started to clean my work desk. You know, that it would look like I never work -stylish, all clutter and knick knacks away. I lost my nerves and continued my dance with the vacuum cleaner. Lot´s of coffee and now it´s (almost) tidy so I take few blog pictures. Mad but still fun, thank´s to my readers. Happy Friday!
P.S check this beautiful Nämä shop. I adore her pictures.
***

Onhan tämä vähän pönttöä puuhaa välillä. Aloitin aamun sillä että koitin saada työpöytäni sen näköiseksi että ei siinä kukaan työtä tee. Kaikki paperit jonnekkiin ja jotain "inspiroivaa" esille. Hermot meni. Jatkoin imurointia kahvin voimalla ja yleistä siivoamista, mikä ei todellaakaan ole suosikki harrastukseni. 
Kohta tulee kolme vuotta täyteen ja välillä jään miettimään tämän puuhan järjellisyyttä. Tätä kautta on tullut paljon ystäviä ja voin kysyä lukijoiltani asioista mistä en tiedä. Se on arvokasta, varsinkaan kun ei istu toimistossa tai omista tiivistä työyhteisöä. Kolleegalta on helppo kysyä -mistä muuten saa keltaiset kumpparit? Viimeviikolla kysyin? -"mistä saan bambuverhoja" Vastaus tuli nopeasti pitkäaikaiselta lukijaltani. Kiitos!
Blogin teko ei ole mitenkään luonteva itseilmaisun muoto minulle, en saa edes Facebookkia koskaan auki. Kohta tulee kuitenkin kolme vuotta täyteen. Mihin se aika meni? Nojatuolien siirtelyyn, seinien maalailuun ja sen sellaiseen. Niimpä kai. Toivottavasti siitä on ollut jotain iloa teille.
Hyvää viikonloppua ja kiitos "lähes" kolmesta vuodesta! Tästä on kiva jatkaa.

Ai niin. Käykää katsomassa ihana Nämä shop ja blogi. Niiiiin kauniita kuvia ja ihania tuotteita.

16 comments:

 1. your house is nice as your cottage..and I´ve the some music player.. :) nice weekend /ti

  ReplyDelete
 2. Mietin ihan samaa. Mitä järkeä? Selata kuvia, kuvata asetelmia. Kiinnostaako ne ketään kun kukaan ei edes kommentoi aina. Silti jatkan. Sinä olet tehnyt tätä hyvin jo pitkään, miksi lopettaa? Kiva tuo alla oleva lautanen.

  ReplyDelete
 3. It all looks nice and tidy, all ready for your weekend to start! Have a lovely time! maria x

  ReplyDelete
 4. I LOVE YOUR HOME!!! Have a nice weekend! Greetings!

  anlomar.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. ti: you too! Muji is super nice.

  Terhi: Oi, en minä ole lopettamassa, taisin sanoa tämän jotenkin tyhmästi. Hihittelen vaan välillä tätä touhua.

  Floor number four: you too!

  anlomar: Thank´s

  ruth landesa: Ei kestä. Kuvasi, kauppasi ja blogisi on IHANA!

  ReplyDelete
 6. Where do the lovely striped duvet covers in grey in your childrens room come from?? Totally love them!!!

  ReplyDelete
 7. Anonymous26/10/12

  Mahtavat noi suola-ja pippurimylly. Olet ehkä kertonutkin joskus, mistä ne ovat, mutta voitko vinkata vielä kerran? kiitos! Luen blogiasi lähes päivittäin ja se saa minut hyvälle mielelle. :) Aimotar

  ReplyDelete
 8. Siis voi, niin upea tuo teidän olohuone!! <3 Voi huoh!

  ReplyDelete
 9. Mamamekko: When H&M home started they sold these striped duvet coves in grey and red in I remember right these cost 9.90€. Please bring them back!!!

  Aimotar: joskus huutelin näiden perään blogissa -tietääkö joku mitä nämä ovat? ja tietysti joku tarkkasilmäinen lukija osasi kertoa, mutta en muista sitä enään ;) Tanskalaiset ja itse ostin nämä divarista.

  JohannaK: voi kun oma reaktionikin olisi tuollainen ;)
  Kiitos ja hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 10. Hey mistä tuo lasten valkoinen kerrossänky on? Vai onko se itse tehty?

  ReplyDelete
 11. Upean inspiroivia kuvia! Ja ehdottomasti blogisi on pelkkää iloa - erityisesti iloitsen tuosta meidän himmelistä, jonka aika tarkkaan vuosi sitten blogisi kautta hommasin! Siitä saakka se on katossa roikkunut :) Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 12. Sirpa: Se on omaa tuotantoa.

  Aniliini: Kiitos itsellesi. Aina välillä kun tätä blogia ja siihen käyttämää aikaa alkaa miettimään tai punnitsemaan... tajua kuinka mukavaa seuraa täältä löytää : ) Samoin!

  ReplyDelete
 13. Samaa mäkin usein mietin ja kaksi vuotta kohta täynnä. Ja mä kyllä kuvailee todella typeriä asioita, mutta kivaa on ja jatketaan.. Mä täällä Imetän Aaron vauvaa ja siksi täällä yöllä..mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 14. Iik, jännityksellä luin kirjoitustasi ja luulin jo hetken, että olet lopettamassa! Onneksi et, olet todella taitava sisustaja ja kirjoitat mukavasti. Mukavaa syksyä ja haasteellisia työtehtäviä sinulle!

  ReplyDelete
 15. MariKe3/11/12

  Sun blogia on aina ilo lukea! Kuvasi ovat ihania ja inspiroivia - olen saanut monta uutta ahaa-elämystä ja ideaa omaan kotiin ja arkeen. Kiitos siis näistä vuosista ja toivon mukaan jatkat vielä pitkään. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!