o
o

Dec 17, 2012

new p r o j e c t


Do you remember my sofa project? This came from the same place, from one of my readers. This is the Trienna  armchair. Now I have something to do for Christmas holidays... Well, this will take a while but when the couple (sofa & chair) are ready I will show them to you. 
When I google the designer Carl Gustaf Hiort af Ornäs I found out that he used to live near where we are living now and company Puunveisto Oy (= Woodcraft company ) had  an office here where we are living. So birds are flying back home.

***

Muistatteko Trienna-sohvaprojektini? Nyt siihen on myös nojatuoli. Tulivat samasta osoitteesta. Kiitos Anna.
Kun etsin tietoa sohvasta ja suunnittelijasta -sitä löytyy todella vähän, löysin hauskan detaljin. Carl Gustaf Hiort af Ornäsin eli "Nallen" toimisto (Puunveisto Oy) oli tällä missä me nyt asumme ja hän itse asui myös hyvin lähellä. Nyt on projektia joulunpyhiksi. No, keväälle tämä varmaan menee, mutta näytän sitten kun ovat valmiita. 
Näissä on tunnetta, en voi muuta sanoa. Tietysti vähän työtäkin, mutta harrastuksia täytyy aina olla. Saisin uuden tuolin, hinnalla mitä kankaisiin jne. menee, mutta se ei vaan ole sama.

11 comments:

 1. Voi apua! Veistä käännetään haavassa. Toi on juuri se tuoli josta haaveilen ja jätin ostamatta kalliin hinnan vuoksi. Jos kohdallesi sattuu toinen, josta et itse ole kiinnostunut, niin huhuilethan tännepäin!

  ReplyDelete
 2. Anonymous17/12/12

  Pelkästään tuo tuolin runko hivelee silmää kauneudellaan.
  biloba

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/12/12

  Niin tyylikäs!

  ReplyDelete
 4. Joanna: Älä sure. Jos tuosta on pyydetty huonokuntoisena kovaa hintaa niin se on parempi jättää. Kunnostus tulee aika kalliiksi.

  biloba: onhan se aika ryhdikäs. Ei mitään turhia.

  polaroidized: 50-lukua kauneimmillaan. Niissä tyyli säilyy.

  ReplyDelete
 5. Moikka Reykjavikista! Muistelen, että mietit jossakin vaiheessa, mikä tuo hyllykkösi on. Tuo on täällä Islannissa joka kodin klassikko vähän samaan tapaan kuin Lundia, kulkee nimellä Hansahillur :-)
  Terkuin, Sari

  ReplyDelete
 6. Sari: Voi kiitos. Joku sitä jo kyselikin, enkä osannut vastata, sen tiedän että kotimainen se ei ole. Vai Hansahillur, no ompa hieno nimi. Kiitos ja terveiset Reykjaviikkiin : )
  Olen törmännyt vastaaviin, mutta isompiin joissa on työtasokin mukana.

  ReplyDelete
 7. Onpa kiva ja mukavaa joulua sen kanssa;)

  ReplyDelete
 8. Looks like it will be beautiful! How exciting :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous17/12/12

  Asui muuten Tapiolassa ja kämppä oli aivan ihana!kävin sielä pikkutyttönä joskus ja ihailin jo silloin kodin kauneutta..

  ReplyDelete
 10. Riikan blogi: kiitos ja samoin sinne : )

  Alivia: Some day -I hope.

  Anonyymi: No hitsit. Taisit siis tuntea ko. herran. Todella vähän löytyy tietoa hänestä. Tuosta jutusta sain sen käsityksen että hän myös asui Lauttasaaressa, mutta siis Tapiolassa. Siellä on hienoja 50-luvun taloja.
  Kiitos tästä.

  ReplyDelete
 11. I am looking for something like that...will look great!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!