o
o

Dec 15, 2012

children a n d gorillas


Kids seems to have the X-mas fever. This little guy with a too big bow tie he is the worst, so wild. Todays shopping trip was just nightmare. Combination of kids & Christmas shopping = no more for me.
A bough a "tap dance" shoes, I have a serious crush for all men style shoes. Riding boots, brogue style shoes and now these. New year -new shoes. 

***

Mietin lausetta "Niin metsä vastaa kun sinne huutaa". Tuo pieni, kuvassa ehkä kivasti poseeraava,  propellikaula teki kaupunkireissusta taas ikimuistoisen kiipeämällä mm. COS:in johonkin lattiatason huivihyllyyn ja sen jälkeen makaamalla x-asennossa kassan edessä. Villi -ihan hiivatin. Aloitin reissun sellaisella "nyt sitten käyttäydytte" mantralla joka meni yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Kaikki pojat ovat poikia renkutukset on ihan vihoviimeisiä, mutta shoppailu kavereita ei näistä kahdesta pojasta saa. Liian iso rusetti piti saada kaulaan kun oli päiväkodin joulujuhlat.
Uudet steppikenkäni. Sorruin. Herraintyyliset kengät ovat heikkouteni. Ratsastusnilkkurit, brogue-kengät ja nyt nuo. Uusivuosi vaatii sekä uudet kengät että kujeet. 

10 comments:

 1. :D Yhden rauhallisen tytönkään kanssa ei ole kovin hauskaa käydä ostoksilla, jos pitää jotain etsiä tai sovittaa.. Meillä tyttö leikkii kissaa ja huutaa sitten "emoa" kovaan ääneen. Juu, shhh, emo on täällä...
  Suosinkin nettiostoksia aina kun mahdollista.
  Mulla on muuten samanlainen miehekäs kenkämaku, ratsastussaappaat ja broguet ja prätkäbootsit. Talvikenkinä mulla on lapikkaat ja on muuten hyvät.

  ReplyDelete
 2. Loooooove the shoes, just my cup of tea! What brand are they? And your boy's so cute :)

  ReplyDelete
 3. Vappu: Suomi on aika lapsivihamielinen maa ja ymmärrän sen aika hyvin kun liikun kolmen äänekkään ja eläväisen lapseni kanssa. Meillä on vähän sellainen italialaistyylinen perhe, kovaa, lujaa ja korkealta...
  Rakastan kyllä korkojakin mutta kengissä käytönnöllisyys menee ennen korkoja. Lumista sunnuntaita.

  Benita: They just arrived to COS. Check www.cosstores.com Looks maybe cute but he´s just a rascal (with a big bow tie) Greetings :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos, they're perfect. Off to check them out!

  ReplyDelete
 5. Niin tuttua. Meidänkin 2v makaa joka kerta kassalla ja muuallakin kaupassa pitkin lattioita. Yksin tai päällekkäin veljensä kanssa..

  Ihana toi amaryllis purkissaan :)

  ReplyDelete
 6. Kikka: tästä meidän reissusta olis saanut sellaisen hyvän "ehkäisymainoksen" -näin sujuu kauppareissut kun saa lapsia". No, on ne suloisia kavereita mutta ei vaan tehty kaupunkireissuja varten.

  ReplyDelete
 7. Kiitos vinkeistä ja hyvää alkavaa viikkoa.

  ReplyDelete
 8. Anonymous17/12/12

  ostin nuo samat kengät COS:ista vuosi sitten ja olen pitänyt paljon. Nytkin koivessa.
  Taitaa olla aika sama kenkämaku meillä. Tämän syksyn hankinta oli Whyred Hirdwall -nilkkurit, ei niin kovin naiselliset nekään:)
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
 9. Piilomajan Kati: Eli on ollut hyvä ostos, mukava kuulla. Taitaa olla ekat cos:in kengät jotka olen ostanut. Joo, miestentyyliset on mieleeni, mutta myös korotkin kelpaa, ei vaan arjessa.

  ReplyDelete
 10. Anonymous18/12/12

  Joo, kyllä näiden COS-kenkien laatu on ihan ok, hintaan nähden ainakin koska eivät ole superkalliita.
  Omani sain aikoinaan vielä 10 pros. halvemmalla kun ne olivat ainoat jäljellä mun kokoa ja olivat mallinuken jalassa ja hiukan kurtulla (tooosi vähän, myönnän mutta yritin silti alennusta ja se kannatti!).
  kati

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!