o
o

Jan 15, 2013

planters -------------- kukkia ja ruukkujaMy decorating style is quite simple and monochrome but one thing is essential and that´s the plants. I love the natural green and now during the winter season I really miss it.
Glad I have my pots and plants.
(Black and white ceramic pots are vintage Arabia. Plant light and wall stand are new products from Kekkilä)

***

Kukkia ja ruukkuja -voiko olla tylsä juttu. No, kun on yksinkertaista ja vähän väritöntä niin yksi kuitenkin pysyy -ja aina. Kukkaruukut, niitä ilman ei ole kotia. 
Ei taida siis olla yllätys, että olen innostunut Kekkilän uusista jutuista. Tuo Viherseinä sopii loistavasti pikkukeittiöömme. Kun laskutilaa on vähän, sopii yrtit hyvin seinälle. Vihervalo on pitänyt hennot versot elossa, talven olemattomasta valosta huolimatta.

14 comments:

 1. Toi Vihervalo on niin hieno!

  ReplyDelete
 2. Mikko: sitä se on. Siihen saa myös peruspolttimot eli jos ei ole niin kukkafani (kuten minä), toimii se myös pöytälamppuna. Hyvää viikkoa Turkuseen, jos nyt olet siellä :)

  ReplyDelete
 3. Yrtitkin voisivät kestää vähän pidempään tuon valossa. Ja kiitos Minna, Turussahan minä. Kivaa viikkoa sullekin!

  ReplyDelete
 4. mikko: talvisin yrtit ovat jo ostettaessa niin puolikuolleita että tekohengistyskään ei taida auttaa. Mut joo, yrteille tuo on myös tehty.

  ReplyDelete
 5. Is good to have green in our homes, specially at this time of the year : )

  Lovely day!

  x

  ReplyDelete
 6. Auttaiskohan Vihervalokaan minua
  T. nimim. Jo 2 kuollutta rahapuuta tänä talvena

  ReplyDelete
 7. Nalle: Öööh, liikaa vettä. Rahapuu pitää kuivuudesta, samalla tavalla kun kaktuskin.

  ReplyDelete
 8. Hello. Would you mind sharing with us where your flower pots are from? Oh, and the lovely white basket on the shelf, I've seen it so many times before, but cant find it online. Many thanks! ml

  ReplyDelete
 9. ML: The ceramic ones (black and white) are vintage 60´s Arabia bought from flea market and the flower light (on the window seal) is new product from Finnish Kekkilä. The basket is from Muuto.

  ReplyDelete
 10. Ai niin, unohdin vielä mainita että kyseistä Design Home Stockholmin Lindberg tyynysarjaa saa Hemtexistä, ainakin Helsingin Kampin myymälästä. Myös kasseja ja kaitaliinja taisi olla. Se on kiva sarja.

  ReplyDelete
 11. inspiroivaa! :-)

  ReplyDelete
 12. Noi Arabian ruukut on kyllä hienoja vaikka vanhoja ovatkin. Ajattomia. Meilläkin on pari.

  ReplyDelete
 13. Anonymous6/6/13

  Hei, sain 2 pientä valkoista arabian ruukkua yhden muovisen orthex- version kaveriksi. Arabian ruukut on suht ok kunnossa ja pesin karhunkielellä ja kloritilla, mutta valkoisemmaksi hiaman kellertävää pintaa en saanut, miten sä olet kirppis löytösi putsannut/valkaissut?

  ReplyDelete
 14. Anonyymi: Arabiani ovat olleet aika valkoisia jo ostettaessa, mutta yksi hyvä kikka vielä noiden seuraksi on sellainen puhdistuskivi niminen aina jota myydään esim. Stockalla. Pyöreä purkki ja olisko nimi Onzon.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!