o
o

Jan 13, 2013

snapshots---------pari räpsyä


 

Few snap shots from our boys room. My weakness -storage boxes, helps here a lot. Here you can find a picture from their bunk bed, its at opposite end of this room. Room is tiny but practical. 
Space where the boys bed is now, used to be our bedrooms walk in closet. After third child we had to make a bigger kids room.

***

Säilytyslaatikot on tämän pienen poikienhuoneen pelastus. Ja jättimäinen sängynaluslaatikko syö vaikka mitä. Pieni ja käytännöllinen -nykyään. Aikoinaan tämä oli ihan koppi.
Tuo pääty (harmaa seinä), oli ennen meidän makkarin vaatekomeron seinää. Kolmannen lapsen jälkeen, komeron väliseinä kaadettiin, oviaukko peitettiin ja tila yhdistettiin lastenhuoneeseen. Lisätilaan rakennettiin kerrossänky ja meille tuli vaatekaapit.  
Täältä läytyy kuva tuosta sängystä, joka on toisessa päätä huonetta. Harmi että kuvia ei ole tuolta ajalta, niin monta muutosta on jo ehtinyt tapahtua. 

14 comments:

 1. tutu-täti13/1/13

  Hienoja räpsyjä taas kerran. Mutta mikä ihme on tuo kasvi akkunalla - joku asparagus?

  ReplyDelete
 2. tutu-täti: Huonekuusi, vanhan ajan viherkasvi joka on taas pompannut ikkulaudoille takaisin. Ympärivuotinen jos vain jaksaa kastella tasaisesti. Hyvää vuotta 2013!

  ReplyDelete
 3. Love the stripe boxes and the plant by the window! Can you recommend some plants to grow indoor for Finnish weather? I want to bring more green to the living space but most of my plants die on the way :S

  ReplyDelete
 4. Kaunista! Oliko teillä muuten String-järjestelmä tietokonepöytänä? Meillä on pulaa tilasta ja pöytä-macista emme haluaisi luopua (vaikka läppäri olisi järkevä), kun sen iso näyttö vaan on niin mahtava, varsinkin kuvien käsittelyyn. Mietin jotain tilaa säästävää vaihtoehtoa, joka toimisi samalla myös säilytyskalusteena.

  ReplyDelete
 5. Femine23: Oh, that´s sad. Start with something easy, like succulent plants (money plants, snake plants etc). They don´t need so much light during this damn dark season.

  Kiki: Joo, kaksin kappalein. Minulla ja tyttärelläni. Hänellä koulupöytänä ja minulla (työ) tietokonepöytänä pöytä-Macilleni. Hyvin toimii.

  ReplyDelete
 6. hei!
  kivalta näyttää!
  rakastan sieniä, mistäs tuo seinänaulakko on peräisin??

  ReplyDelete
 7. Tosi kivan näköistä! Ihastuin tuohon sieni lamppuun, osaatko sanoa mistä sellaisia voisi ostaa :) ? Mukavaa viikoa!

  ReplyDelete
 8. Lepe: jostain reissusta, en vaan muista mistä. Kiitti :)

  Sanna Tamminen: ainakin Mokkasin nettikauppa taitaa myydä näitä. Omani olen tosin maalannut harmaaksi. Se oli alunperin punainen. Samaa sinulle :)

  ReplyDelete
 9. Hyvät ja hienot säilytysratkaisut ovat kyllä kullan arvoisia. Itseäni harmittaa noiden Ikean säilytyslaatikoiden/altaiden valmistuksen lopetus. Uusi kapeampi koko kun ei oikein vastaa tarvetta. Harmi kun hyväksi havaittujen tuotteiden elinkaari kaupan hyllyssä tuppaa usein olemaan varsin lyhyt.

  ReplyDelete
 10. nuokku: no sanos muuta. Ne uudet ovat ihan sukkia, huonoja kopiota tästä alkuperäisestä mallista.

  ReplyDelete
 11. i love your black storage bins in this room!! would you mind telling where you found them?

  ReplyDelete
 12. habitatkid: I bought those rubber basins from Ikea, but they don´t manufacture this model any more. They have a bit different but it´s not so nice one.

  ReplyDelete
 13. Hello, love those shelves, where do you get them? Any link please. Thank you. I enjoyed the styling.

  ReplyDelete
 14. Adonna: Shelves are called String. Google them so you´ll find the nearest shop, but here is one link . http://www.rum21.se/sv/artiklar/forvaring/index.html
  Thank you.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!