o
o

Feb 22, 2013

in February ------------ helmikuussa

Back home from archipelagoes. Cottage weeks is over and works are waiting. Winter there is w h i t e, bright and so peaceful. 
I am really glad that all inside renovations are now done and after few months we can start all the outdoor renovations -hopefully. Painting the house, new stairs and so on. I finally found curtains for cottage´s guest room. Kauniste´s green Forrest fabric is just perfect there.

***

Mökkiviikko meni nopeasti ja laiskasti. Omalla to do-listallani on yks juttu: maalaa sängynaluslaatikko. Jäi tekemättä. Välillä pitää vain olla. 
Mutta -valo. Sen huomasi ja hyvin. Sitä on pirusti enemmän ja se on kirkkampaa. Lupailee niinkö kevättä. Suunniteltiin remppalistaa keväälle ja on se hiivain pitkä. Aikaa on myös melko vähän, kuten myös rahaa. Mutta rakkaudellahan me tätä tehdään ;) Kunhan lämpömittari nousee, lähden maalausretriittiin mökille. Rapsutan talon ja maalaan sen uudestaan. Aloitamme siitä. Sitten huussin ja saunan maalaus, uudet rappuset ja saunan terassi. Sitä ennen vaihtetaan ovi ja... Palataan tähän listaan myöhemmin. Vähän alkoi jo ahdistamaan. Onneksi sisätyöt on sentään jo tehty.
Ai niin. Päätin vihdoin saunakammarin verhot. Kaunisteen vihreä Metsä-kangas sopii sinne ku nakutettu.

9 comments:

 1. Ensimmäinen kuva: Aaah mikä lupaus keväästä ja kesästä!

  ReplyDelete
 2. Kati: joo, sitä se on. Valkoista kovaa kevätvaloa :) Kyllä se tulee.

  ReplyDelete
 3. Kivalta näyttää mökkinne! :) Saako udella että mistähän nuo metalliset tuolit on ostettu? Oon tommosiin törmänny usein, mutta jotenkin on ihan menny ohi niiden merkki. Vois sopia kivasti työpöydän eteen semmoinen.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Peeta: tuolit ovat Bertoian whire-tuolit jotka olen saanut tai pelastanut menemästä roskiin. Ovat olleet joskus Taideteollisen korkekoulun kahvilassa (yli 25-vuotta sitten) ja joku oli hitusen hitsaillut niitä ja väri oli vihren ruskea. Maalautin ne valkoiseksi ja nyt ne asuvat tällä.

  ReplyDelete
 5. Okei, kiitos vastauksesta! :) Hyvä löytö sulla ollut.

  ReplyDelete
 6. Todella kaunis ja tyylikäs mökki teillä! Tuo rottinkisohva on muuten aivan ihana :) Itsekin himoitsen kaikkea rottinkista tällä hetkellä.../Nora

  ReplyDelete
 7. Koutun Koulu: Kiitos, kiva kulla. Sohvan olen saanut (tai no vaihtanyt muutamaan kuohuviinipulloon) Vihreän Talon Annikan kanssa. Olin etsiskellyt juuri tuollaista.

  ReplyDelete
 8. Anonymous4/3/13

  Hei! Mistä tuo kiva puukori? T. Hanne

  ReplyDelete
 9. Hanne: Perobasta
  http://www.peroba.fi/naytatuote.php?lTuoteTunniste=1284

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!