o
o

Mar 16, 2013

congrats ---------- onnittelut


Kekkilä´s Greenlight (design by Linda Bergroth) is garden product of the year in Sweden. Congrats Kekkilä & Linda. My lamp of the year is on the table. Artek had a sale...

***

Ruotsalaiset valitsivat Linda Bergrothin Kekkilälle suunnitteleman Vihervalon vuoden puutarhatuotteeksi. Niin sitä pitä. Naapureilla on aina ollut silmää hyvälle designille. Meillä taidetaan vielä vain hymistellä. Oma vuoden lamppu on pöydällä. Kipaisin Artek-Aitan alessa (joka muuten jatkuu 23.pvään asti) ja sieltähän se löytyi. Pikku kultani.

20 comments:

 1. Mua nauratti, kun kotiutin Artek-aitan alesta Samujin suunnitteleman nahkalaukun. Että sillä sitten kotia sisustamaan - -

  ReplyDelete
 2. Hanna-Katariina: Onhan se käytännöllinen ja kaunis :) Empä edes huomannut sellaisia.

  ReplyDelete
 3. Minkä hintainen tuo valaisin oli Aitan alessa?

  ReplyDelete
 4. Onpa kultasi kaunis, kerrot varmaan jatkossa sen olinpaikan! Täällä tosi maalla asuessa en nyt oikein tiedä, mikä on Artek-aitan ale? Normaali Artek, vai jokin muu?

  ReplyDelete
 5. Anu: 195 norm. on kai jossain 300 hujakoilla. Tämä oli vika ;( Löysin sen hyllyn takaa.

  Villis: Uips ja hups. Laitoin tuohon linkin missä on osoite ym. eli Vellamonkatu 30. Artek-aitta on paikka missä myydään ko. kaupan tuotteita alennettuun hintaan. Mallikappaleita ja poistuvia tuotteita. Nyt siellä on ale mutta normaalistikin sieltä voi tehdä hyviä löytöjä. Hyvä että kysyit. Kirjoitan välillä niin nopeasti että ajatus unohtuu ;)
  Kyllä kerron.

  ReplyDelete
 6. Kiitos muistutuksesta - Artekkiin siis! Oikein hieno on tuo sinun oma precious :)

  ReplyDelete
 7. pakko myös vinkata, että stockmannin verkkokauppa tarjoaa samaista lamppua 215€ hintaan. hinta lukee kyllä ensin 295€, mutta kun menee maksamaan tilausta niin siitä onkin kummasti hävinnyt 80 euroa.

  itse tilasin juuri sieltä ja sain vielä helmikuun -20% siitä 215 eurosta.. joten aika edulliseksi tuli minun pikku kulta :)

  lamppu on aivan ihana! onnea hienosta hankinnasta.

  ReplyDelete
 8. Iina: Kiitos vinkistä. Tuolta kannattaa tilata jos kultaa halajaa.
  Stockan Hullut Päivät myivät myös ko. lamppua aikoinaan 195 ja ostin silloin valkoisen. Alet kannattaa kyllä hyödyntää, siksi aina odottelen rauhassa :)
  Sitä se on!

  ReplyDelete
 9. juu ja tuon saa stockalta myös valkosena ja kromisena edullisesti.. himotti ostaa myös se valkosena, mutta ei mennyt enää läpi miehelle selitys, että pakko ostaa, kun niin halvalla saa :D

  ReplyDelete
 10. Iina. meillä tuli huutoa, ollaan nääs ostolakkossa ja omani pitää "kuin risahaavi". Mutta kun halvalla sai -ei mennyt läpi. Eikä -tämä on sijoitus -kuten kaikki kodin laatuhankinnat ;)

  ReplyDelete
 11. kyllä, sijoitus juurikin! mut järkeilin miehelle asian niin, että jos ikinä haluttais myydä tuo lamppu, niin siitä saisi kyllä omat takaisin helposti. etsin nimittäin ensin ebaysta samaa lamppua ja 200e olisi saanut käytetyn. huh.

  hahaah, mut risahaavi on hyvä ostolakko tyyli :)

  ReplyDelete
 12. Iina: tosi hyvä ;)

  ReplyDelete
 13. Yikes! Tuo lamppu maksaa Lontoon Skandiumissa £342 eli raikkaat 395 euroa! Siis tuo oli seka halpa etta kaunis... : )

  ReplyDelete
 14. Heidi: Yikes! tosiaan. Aika rouhea hinta pikku lampulla.

  ReplyDelete
 15. Mahtava lamppu! Ja tuosta edellisestä vaatepostauksesta piti kommentoida että olipas ihanan näköisiä kenkiä :)

  ReplyDelete
 16. Susanna T: Klasikko. Heh, olen aina ollut kohtalainen kenkäfriikki.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete
 17. Anonymous17/3/13

  Ja on niin ihanaa kun kuvaatte meidän keittiön tuoleja myös, ostettu joskus 80-luvulla

  ReplyDelete
 18. ah. mä niin rakastan noita tuoleja!

  ReplyDelete
 19. Anonymous8/4/13

  Hi Minna,

  Can you tell me the designer or vendor for the white pendant lamp in the first photo? It's so beautiful!

  Thank you!

  Micaela
  mklade (at) gmail (dot) com

  ReplyDelete
 20. Micaela: Finnish designer lady called Lisa Johansson-Pape. I don´t know the name of this lamp but if you google her name you´ll find beautiful lamps and maybe a place where you can by those. This is a heritage from my grandmother.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!