o
o

Mar 15, 2013

seven favorites --------- kurkistusta komeroon

I had to think four days, will I publish this or not but here it is... Latest Evita magazine (only in Finnish) and seven favorites from my wardrobe: Acne´s 50´s style dress, Swedish Hasbeens sandals (I love the story behind these shoes), Monki´s leather belt bag (which my daughter picked me), 27 years old riding boots, golden star necklace by Linda Toye, and grey Qwestion´s rucksack (I don´t own handbags) and Marimekko´s unisex Jokapoika shirt. And my favorite fashion blog (the only one I read) is RAZOR. Sissi knows the style. Enjoy the weekend!

***

Täsä mää ny oon. Neljä päivää piti taas miettiä kuinka alhaalla tai ylhäällä rimani on?  Tosin olenhan jo aikojen saatossa mm. esitellyt uuden vessaharjanikin täällä. Joten? Vaatekaapin seitsemän suosikkia ja uusin Evita. Laatuluettavaa meille "ei ihan parikymppisille" Samaistuin mm. kolumniin -"Uusi teknologia on turhaa". Tämän jutun otsikko olisi voinut olla (rehellisesti) -Olen tylsä pukeutuja. Vaatteiden (puvustuksien) kanssa työskentely on vienyt pahimman palon. Ostan mielummin sen uuden mökinoven kun superkalliit kesäkengät. 
Entäs se suosikki muotiblogi? Ainoa mitä luen on Sissin, eli RAZOR. Aivan tyrmäävän  hieno tyyli. Nauttikaa viikonlopusta!

22 comments:

 1. Hyvältä näyttää, kyllä klassiset jutut ja värit toimii aina :) Tuli tuosta ihanasta 50-luvun tyylisestä mekosta mieleen, että pitäisi värjätä oma 50-luvun mallinen hääpuku mustaksi. Jos sitä sitten tulisi joskus käytettyäkin vielä!

  ReplyDelete
 2. and you look great on that picture!
  have a nice weekend too :)

  ReplyDelete
 3. Ei tämän kanssa tarvi tuommosta miettiä, hauska artikkeli. Ja hyvät kuteet päällä tuossa kuvassa, ei ollenkaan tylsät. Tai sitten määkin oon tylsä pukeutuja (niinku kyllä varmaan oonki) :D Nilkkurit, paitis, pillit, toimii!

  ReplyDelete
 4. Pitääpäs kurkkia Evita!

  ReplyDelete
 5. Pinja: hyvä idea ainoa mikä voi vain jäädä valkoiseksi on saumat. Se sun juttu tulee muuten kesäkuussa ulos :) Viikonloppuja!

  la casita: I don´t feel comfortable with these kind of things. I enjoy being behind the camera. I hope you know what I mean ;)

  Kaisa: Tällaiset jutut (hyvin tehtynä) kiinostavat aina minua. Olen myös viettänyt "toisen" elämäni vaateiden parissa -joka ei kyllä enään näy päälle ;D

  Merja: lehtihyllylle vaan :) hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Anonymous15/3/13

  Minusta on vähän erikoista elää itseä ja perhettä koskevista lehtijutuista ja blogeista.Kysymys kuuluu: miksi kaikki tämä? Käsittääkseni et ole laulaja, näyttelijä, suunnittelija tai muuten ammattiin kuuluvan julkisuuden takia esillä Tähän maailmaan mahtuu pyrkyreitä ja julkisuutta tavoittelevia.

  Nimim. Eka kerta

  ReplyDelete
 7. Olen aina tykännyt näistä MyStyle -vaatejutuista, joissa oikeat ihmiset avaa todelliset vaatekaappinsa.
  Tykkään tästäkin.

  ReplyDelete
 8. Eka Kerta: Joo, en ole julkkis, näyttelijä, laulaja tms. enkä halua ollakkaan. Aika tavallinen perhenäiti joka tosin tekee töitä suunnittelijana, mutta meistä taviksistakin on joskus kiva lukea -tai ainakin minusta. Nyt kysymys kuuluukin: Miksi luet blogeja jos tällainen näin kovasti arsyttää?
  Oma ehdotukseni on -lopeta hyvissä ajoin.


  SarP: Sama juttu ja siksi tähän lähdin. Tässä sarjassa on myös mukana aika kivoja tyyppejä. Viikonloppua!

  ReplyDelete
 9. Tykkään tuosta Evitasta, kun itse olen samanikäinen kuin sinä, niin saatan ehkä ostaa lehden sen takia että siellä on tuttu kasvo. Olethan sinä oman genresi julkkis, eipäs nyt vähätellä siellä ;) Tuskin kukaan tunnistaisi mun naamaani saman lehden sivuilta. Hyvää viikonloppua. Tykkään sun tyylistä, enemmänkin juttuja tässä olisi voinut olla. Kiva tukka.

  ReplyDelete
 10. Upea juttu, upeasta naisesta! Tykkään niiin paljon tyylistäsi paitsi sisustuksessa, niin myös pukeutumisessa! Kiva kun menit mukaan!

  ReplyDelete
 11. Terhi: Sä oot niin mukava aina. Se on hyvä lehti. Mieleeni jäi juttu naisesta joka hoiti itselleen sijaisperheen 11-vuotiaana, kun omat vanhemmat eivät kyenneet hoitamaan häntä. Hän esiintyi omilla kasvoilla tekstissä joka oli riipaiseva mutta herätti paljon ajatuksia. Nosta hattua hänelle. Todellisia tarinoita aidoista ihmisistä -ne minua kiinnostavat.
  Tuskin tämän jutun perusteella minua tunnistaa. Arki minna on farkut, villapaita, tukka ponnarilla ja hyvin vähän meikkiä.
  Hyvää viikonloppua!

  Villis: Kiitos. Kyllä tämä vähän jännitti ja etenkin kun laitoin vielä tänne. Välillä kuitenkin on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ;)

  ReplyDelete
 12. Kysyit että ketä muotibloggaria seuraan. Löysin viime kesänä annaliinan blogin, taitaa olla indiedaysilla. Poikkeaa valtavavirrasta, rohkea nuorinainen, joka pukeutuu omalle tyylilleen uskollisesti. Oman mukavuusalueeni rajat löytyvät seuraavasta kotivinkistä :D hyvää viikonloppua.

  ReplyDelete
 13. Ihan mahtavaa, tosi kiva juttu! Kiva kun Evistasta tykätään, mäkin tykkään :) tuntuu että se paranee koko ajan vaan.

  Niin ja Sissin blogi on ihan loistava!

  ReplyDelete
 14. Terhi: täytyy tarkistaa :)

  Anne Malia: Olen lehtifani ja jep - E on hyvä. Huomasin että sinakin pidät :)
  Varmaan sinun linkeistä olen hänet löytänyt.
  Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 15. Anonymous18/3/13

  Voi Minna, minkä teit! Sait mut ihastuu sun nilkkureihin. Ihan mahtavat monot tähän pillifarkkumenoon. Pitää ostaa Evita, niin voin lurkkia kengistä lisätietoo. Huh, ja mää kun meen kenkien suhteen yleensä ihan maatamyöten :D. Evitan ja kenkien ostoon siis. Kiitos inspiraatiosta!

  -Riikka

  ReplyDelete
 16. Riikka: niin minäkin ;) Mutta välillä pitää kurkkiä aidan yli ;). Nilkkurit on Acnen cypressit ja ostin ne Gaudeten alesta. Eip kestä!

  ReplyDelete
 17. Anonymous21/3/13

  Hi! Lovely tips! Could you tell me where the brown shirt you are wearing is from? /Maria

  ReplyDelete
 18. Maria: light brown silk blouse is from swedish brand Filippa K

  ReplyDelete
 19. Anonymous24/3/13

  Miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista veistettyjä? Osa meistä on ulospäin suuntautuneempia kuin toiset ja nauttii vuorovaikutteisesta elämän jakamisesta. Se on internetin hauskimpia puolia. Sanavapauden nojalla kaikenlainen huutelu ja vähättely ja pahan mielen jakaminen taas sen varjopuolia. Ja on introverteillakin paikkansa, roolina, hyveensä. Antaa kaikkien kukkien kukkia.

  ReplyDelete
 20. Anonyymi:
  Jep, mutta en silti ymmärrä ihmisiä jotka tekevät kaikkensa vain pahoittaakset muiden mielen. Näitä on valitettavan paljon täällä netin pyörteissä ja sellaisille ihmisille suosittelenkin muita harrastuksia. Mutta joo, meitä on moneen junaan ;) Hyvää sunnuntaita!

  ReplyDelete
 21. Hello! I'm a big fan of Swedish shoes! Do you mind sharing with us where the shoes you are wearing are from? Thanks!

  ReplyDelete
 22. ML: They are Acne´s Cypress boots and from www.gaudete.fi but sold out from there.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!