o
o

Mar 7, 2013

little winter helpers --------- talven pikkuapurit

I´m still blushed because of my last posts great heading -before I corrected it. My English is crap - and I know it. So be patient with me. I have a British last name but I´m as Finnish as a rye bred. 
But now to the issue which I was about to write, my winter helper. And notice this is not a payed ad! I have a super delicate skin and most of the products makes me look like someone has thrown acid to my face. There is just a drop of some wrong ingredient and  it takes few weeks after my skin has recovered.  Winter is the worst time. So you can believe, how happy I was when I found a product which really works for me. Now after I have used these my skin looks and feels really good and no more dryness. Of course I still have my wrinkles but still the result is so much better.

***

Mietin aloitanko tämän tekstin apuri vai tunari lauseella, mutta koska tarkoitus on kirjoittaa kosmetiikasta, olkoot apuri. Tunari -olen minä. Naama vieläkin punoittaa näistä mainioista englannoksistani. Sukunimi on ehkä britti mutta englanti tulee koulukirjoista, kahdenkymmenen vuoden takaa. Olkaa siis armollisia mutta mieluiten jättäkää lukematta ;)
Ja aiheesen, joka ei ole maksettu mainos. Ihan on omalla rahalla ostettu helsinkiläisestä tavaratalosta (kalliilla) vaikka netistä näitä saa melkein puoleen hintaan. Minulla on super kuiva ja herkkä iho. Ei ollut ennen lapsia (kuten ei ryppyjäkään) mutta nyt on ja pysyy. Olen testaillut vaikka mitä. Pääsääntöisesti kohtalaisen edullisia tuotteita ja usein loppputulos (varsinkin talvella) on kuin happoa olisi heitetty naamaan. En liioittele hirveästi. Sitten päätin investoida itseeni 40-v:n kunniaksi. Ja hitto, nämähän toimivat. Naama on yhä kuin rusina mutta ei sentään punainen ja rutikuiva. Olen löytänyt omani, joten hehkutan myös täällä.

9 comments:

 1. Nuo on minunkin mielestä tähän mennessä parhaat ihonhoitotuotteet kuivaan ihoon mitä olen tähän mennessä testannut. Täksi talveksi en raskinut uusia settiä, mutta sen kyllä huomas. Itse en ole vielä tavaratalohintaa raskinut maksaa ja olen tilannut sieltä UK:sta asti.

  PS. Oli mullakin kirjoitus omassa postausotsikossa tänään puoli päivää, ja kans siinä englanninkielisessä tietenkin. No worries :)

  ReplyDelete
 2. Pinja: Nämä on huippuja. Moni on kehunut ja vihdoin tänä talvena (aika desperaadona) testasin. Naama lähes hilseili ;) No nyt tiedän kanssa mistä ostan seuraavan kerran -Englannista myös.
  Mua ärsytää mahtavat virheeni. Tuohon ylös kirjoitin -TAAS, sanan write sijaan white... Sehän on ihan sama ;)
  Eikä auta kun korjaan, palvelimet kopsaa ne siitä alkuperäis muodosta. No, saapa lukijat kunnon viihdettä. :D
  Mä en tiedä missä mun pääni on kun kirjoitan, ei ainakaan hartioiden välissä Hyvää viikkoa!

  ReplyDelete
 3. I understand your English. It's much better then the translater on the computer. So thank you.

  www.variouskinds.blogspot.be

  ReplyDelete
 4. Vai että rusina! :D No et ainakaan enään punainen sellanen...
  Maman kosmetiikkakätköistä löytyy aina noita D:n tuotteita joita pääsen testailemaan - tykkään kovasti.
  Ja toivon niitä lahjoiksi. Toinen tykästys on se sunkin joskus biljoona vuotta sitten "mainostama" Madara, jota vihdoin löytyy Kukkulandiastakin, vaikkakin kiven alta. Voit vaan kuvitella millasta on tilata SAKSANkieliseltä nettisivustolta yhtään mitään... ;)

  ReplyDelete
 5. torosaurus: Computers translater is lousy. That´s really nice to hear :)

  Nanainen: Investoinnin arvoisia on nuo Dermalogicat. Se Madara on myös ok mutta ei toimi talvella meitsille, kuten ei moni muukaan hyvä tuote. Minä ja ihoni kaipaamme valoa ja lämpöä ja sitä ei taida vielä saada purkista ;)
  Tilasin aikoinaan keittiön kodinkoneet saksalaisesta nettikaupasta -osaan sen -ich libe dich. Se ei auttanut kovin paljon ;)

  ReplyDelete
 6. Pirpu8/3/13

  mä oon kans tykästynyt Dermalogicaan, toimii hyvin myös sekaiholla. daily microfoliant (tms) kuorintavoide, suosittelen!

  ReplyDelete
 7. dermalogica is the absolute best. i use the daily microfoliant and the booster for acne. works wonders!

  ReplyDelete
 8. Pirpu: joo en epäile hetkeäkään. Olen testaillut vaikka mitä ja eka talvi moneen vuoteen kun oma rutikuiva iho tuntuu normaalilta.

  emily -e denver home companion: That´s true.

  ReplyDelete
 9. I understand you quiete well, cause grey is my favorite colour too!

  And by the way: I like your blog, your style and photos!

  Regine from Hamburg
  http://leuchtend-grau.blogspot.de

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!