o
o

Apr 28, 2013

few little things -------- pari pikkujuttua


There´s a nice flea market on the way to our cottage. Last time when I drove here I found  this rattan stool to kids bedroom. Its perfect for reading bedtime stories. Muuto´s green flower pots are waiting for the summer. Hopefully next month the green season starts. 

***

Melkein aina, löytyy takakontista jotain pikku viemistä mökille. Jos ei muuten, niin sitten pitää poiketa kirpparin kautta. Kaunis rottinkituoli löytyi paikalliselta torilta parilla kympillä. Ihan mainio iltasatutuoli lasten makkariin. Muuton ruukut odottavat jo eteisessä vihreän sesongin alkamista. Viime kerralla piti jo aloitella pikkuisen kesäkeittiön rakentelua, mutta sekin vielä jäi. Ens kuussa sitten.
Nyt täytyy alkaa jarruttelemaan näiden sisustushankintojen kanssa eli karttelemaan kirpputoreja. Sääli. Kaikki kun on jo kasassa, ja kääntää katse ulos. Sieltä vielä puuttuu kaikki. Tehdään kuitenkin ensin se terassi. Hyvää vappuviikkoa ja nokka kohti toukokuuta!

4 comments:

 1. Onpa kauniin mallinen rottinkituoli. Yleensä rottinkituolit ovat sitä lumikenkämallia, mutta tämä on melkeinpä kauniimpi kuin ne.

  Meidän kodissa pitäisi myös katseet kääntää pihaa kohti, se kun on vielä ihan blanco. Tänään jo hieman suunnittelinkin ostoslistaa kasveista. Tosin pitäisi ne pihakivet melkein saada ensin paikoilleen.

  ReplyDelete
 2. Helena28/4/13

  Wow, that chair is simply wonderful! :) Congratulations on a great find!

  ReplyDelete
 3. I love that chair, it reminds me so much of one we had when I was a child! It's beautiful! Muuto has so many great things, I love the simplicity and modern lines. I've never seen those pots before, I have to check them out:-)

  ReplyDelete
 4. Helena: Thank you!

  tove: It´s really nice and luckily it was very cheap ;)
  Pots are called Inside Out and they are also in light grey and aubergine color.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!