o
o

May 17, 2013

For the Friday -------- Perjantaille

It´s friday, the day when we are leaving to country side. After work we are packing the car and if the traffic is okay, it takes about two and half / three hours to get there. Our tiny cottage has stolen our hearts but also it has divided my blog in to two sections: city life here at home and country life in the archipelagos. At home my passion is keeps things simple likewise in the country side, but also show how our cottages renovating progress. And it´s progressing and fast. This weekends theme will be "muddy fingers" & plants. 
Have a sunny weekend! We just started the summer here. 

***

On taas se päivä viikosta kun tämä perhe sulloutuu autoon ja ajaa mökille. Nyt työt pakettiin ja sen jälkeen lapset. Flunssa tosin verottaa ja luulen että kurvaan vain jonkun taimitarhan kautta ja nappaan pari pikku puskaa. Niiden istuttaminen olkoot se viikonlopun hyvätyö. Välillä pitää osata ottaa iisisti. Tosin minulla on kompostin maisemointikin kesken, eli ehkä jatkan sitä. 
Ajoittain mietin, pitäisikö blogi jakaa kahtia: maaseutuun ja kaupunkiin, mutta EI. Sehän olisi vähän kuin jakaisin itseni kahtia. Sydän sykkii niin hyvin maalla ja vaikka kotona pestään vain pyykkiä ja tehdään ne pakolliset, on kaupunkipostaustenkin aika aina  jossain välissä. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

6 comments:

 1. Anonymous17/5/13

  Hi!
  I just wonder where I can the lamp from this post? It's lovely.
  Nice weekend,
  Hanna

  ReplyDelete
 2. Hanna: I found it from the flea market. Manufacturer is called EWÅ Värnamo.

  ReplyDelete
 3. Those wooden boxes are incredible!
  And teh possibility of going everyweekend to archipielago...wow...it is a great luck.
  I did the archipielago ring by bike and fell in love....

  ReplyDelete
 4. tutu-täti18/5/13

  Älä missään tapauksessa jaa juttujasi kahtia! Juuri tämä vuorottelu kaupungín, maaseudun mökin, perheen, sisustuksen välillä antaa sille suolan ja sokerin ja jättää kiinnostuksen seuraavaan postaukseesi!

  ReplyDelete
 5. Anonymous19/5/13

  Hi Minna, i really like your grey stool. can you let me know did you paint it with brush or spray paint it please? many thanks

  ReplyDelete
 6. ibb: not every weekend but we try as often as possible. By bike -wow! That´s something.

  tutu-täti: kiitos palautteesta ;) Välillä tulee vähän hajanainen fiilis tästä touhusta. Kesää ja kaunista sellaista!

  singingmymind: I do paint a lot ;) but that stool or actually a table I didn´t paint. It´s from HAY

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!