o
o

May 16, 2013

Budget-friendly summer kitchen -------- Kesäkeittiötä budjetilla

My favorite outdoor products comes from Swedish Röshults. Yes, I have expensive taste... but reality is that I have tight budget so here´s some ideas for my budget-friendly summer kitchen:
Black Garpen table and black rubber sink from Ikea (sinks model is nowadays bit different). Grill from hardware store, Airam Arvika outdoor lamp from here and Kekkilä´s Plant Shelf (for all my herbs and maybe also for dishes). Tea towel from  Marimekko and inexpensive gas stove. Voila! 

***

Jos vain voisin valita, ottaisin ruotsalaisen Röshultsin valikoimasta kesäkeittiön. Siis, jos voitan lotossa ja en nyt taida voittaa, joten otan suunnan kohti rautakauppoja ja sitä sinikeltaista jättihallia. Katsotaan mitä tulee -vai tuleeko mitään. 
Grilli löytyis Starkista, pöytä sieltä Ikeasta, kuten lähes kuvan kaltainen musta pesuvatikin. Airamin ulkovalo täältä (hinta alle parikymppiä!). Kekkilän taimihylly kävis vaikka astioille, ellei yrteille. Edullinen kaasutaso täältä, tiskiharja ainakin Annansilmät-Aitasta ja pyyhkeet Marimekosta (vasta syksyllä). Eikä tulis ihan hirmu kalliiksi.

12 comments:

 1. Meillä on tuoleja sekalainen joukko jo mutta pöytä uupuu.Ulkorakennuksen vintiltä löytyi leveitä lautoja,aloitin niitä hiomaan pöytälevyksi mutta pahasti on vielä vaiheessa.Jos sinikeltainen olis lähempänä niin kurvaisin sen kautta,täällä maalla ei oo tarjolla kuin rumaa ja/tai kallista :)

  ReplyDelete
 2. Näyttää upealta.
  Tykkään sun valinnoista kelpuuttasin kaikki omaankin kesäkeittiöön.
  Pidän myös tästä ajatuksesta visuaalisuus+järki hinta. Kiitos hyvistä vinkeistä.

  ReplyDelete
 3. Meillä ei ole vielä mitään. Mies vähän uumoilee että tekiskö itse, mutta minä vähän epäilen (että tekeekö). Maskua ja Sotkaa, sitä löytyy vaan aika paljon ;)
  Ikeassa on pari kivaa ulkopöytää mitä olen miettinyt. Hetken tosin kun vielä mietin, ei niitä ole enään ;) eli kai sitä pitäis tehdä jotain asian suhteen. Hyvää loppuviikoa ja kauniilta teillä näyttää.

  Sar P: Eipä kestä. Jos näistä jotain kivaa löytyi, niin hyvä. Meidän mökkibidjetti on hyvin maltillinen, joten tässä täytyy pitää silmät auki vähän joka suuntaan. Rautakaupat ja halpahallit rules ;)

  ReplyDelete
 4. Anonymous16/5/13

  Hienolle näyttää, kuten koko teidän mökkiprojekti. Tai mökkihän on luokkaa aivan uskomatonta! Tsekkaa myös Clas Ohlsonin valaisin-valikoimat, ulkovalot mökillä toimiviksi todettu.

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Clasu on jo tsekattu ja vastaavanlainen lamppu löytyy siltäkin, tosin vähän kalliimpana. Ja joo, ihan toimiva ulkovalo valikoima sieltä löytyy. Kiitos!

  ReplyDelete
 6. Leena17/5/13

  Tykkään niin sinun selkeäajatuksellisista hankinnoista tai niiden pohtimisista!

  ReplyDelete
 7. Leena: kiitos, tämä osa yksi lemppareitani ;) Vaihtoehtoja kun on vaikka mitä.

  ReplyDelete
 8. Anonymous18/5/13

  http://www.gasherd.de/index.php?z=4-002, monenlaista kaasutasoa myös täältä

  ReplyDelete
 9. Anonymous18/5/13

  Heippa, mikä tuon ikean vadin nimi on? En löydä ikean sivuilta. Tykkään seurata mökkiprojektiasi, itsellä alkamassa saaristomökin remppa :)

  ReplyDelete
 10. Anonyymi: tiedän paikan, ostin kaupunkikotiin kaasutason sieltä ;) Kiitos!

  Anonyymi: tuo on jo pois tuotannosta, mutta hyvin samanlainen löytyy keittiöosastolta. Se on pesuvati ja nimeä en nyt muista. Ei taida löytyä netistä :( Kiitos, mukava kuulla että tästä sekoilusta on jotain hyötyä ;)

  ReplyDelete
 11. Moi! Mulla on ollut toi Dancook käytössä jo pari vuotta ja voin suositella. Tyylikäs ja varsin hyvä hiiligrilli. Tilasin sen aikoinaan jostain nettikaupasta Saksasta, kun mikään muu grilli (paitsi juurikin ne sikakalliit Röshultsit...) ei miellyttänyt silmää. Tossa Dancookissa on kivasti myös laskutilaa, eli saa samaan hintaan myös kesäkeittiöfiilistä penkän pönöttävän grillin sijaan :)

  ReplyDelete
 12. Laura: Kiitos palautteesta. Sitä minäkin katsoin, että laskutilaa olisi kivasti, grilli on tyylikäs ja hintakaa ei ole riipaiseva. Jostain syystä en innostu näistä kuplavolkkarin kokoisista kaasugrilleistä, jotka varmaan ovat hyvin käytännöllisiä mutta... Ne vaan tökkii.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!