o
o

Oct 11, 2013

Sneak peek -------- Kurkistus marraskuun numeroon


At the end of this summer, I worked few days for Deko-magazine with a talent photographer Kristiina Kurronen. Result comes out in next month´s issue. Here´s just tiny sneak peek. Have a great weekend! We are heading to our country place after few weeks break.

***

Kesän lopulla, työskentelin muutamia päiviä Dekon studiolla. Kuvaajana oli loistava ja ihana Kristiina Kurronen. Uusimman numeron takasivulla on pieni kurkistus tulevaan eli uutta, vanhaa ja vähän kukkia... Mukavaa viikonloppua kamut! Me suuntamme mökille, parin viikon tauon jälkeen. Vähän jo mahanpohjasta nappaa, niin ikävä mökkiä on. 

7 comments:

 1. Kuva inspiroi.
  Nyt tuli taas hirvee hinku hankkia tuo Annon matto, olin jo kertalleen selättänyt himotukseni ;).

  ReplyDelete
 2. Sar P: kyllä se minuakin pahasti kutkutti. Näissä hommissa on kuitekin paras pitää pää kylmänä. Käsien välistä kulkee liikaa kaunista ja kivaa. Viikonloppuja :-)

  ReplyDelete
 3. tutu-täti12/10/13

  Hei, onx toi dekon kannen sohva se sinun tuunaamasi? Ihan on saman näköinen.
  Koko porukalle ihanaa viikonloppua mökillä!

  ReplyDelete
 4. It is a pitty that I cannot have those beautiful magazines here...
  Enjoy your weekend

  ReplyDelete
 5. Hei! Kyselinkin aiemmin sinulta mökkinne sisäseinien putsaamisesta. Me remppaamme mökkimme nykyisestä saunasta makuuhuoneen ja voipi olla, ettei sen seiniä saada millään putsatuiksi puhtaalle hirrelle. Harmi sinällään, enkä tahtoisi hirsiä millään peittää mutta pakko mikä pakko. Nytpä sinulle kysymys, kun olet taas viikonlopun hirsiseiniä katsellut (meillä siis hyvin samannäköiset seinät kuin teidän mökissä) eli millaisella paneloinnilla tms. hirsiä peittäisit? Tapetti ei ole talvilämmöttömyyden vuoksi vaihtoehto enkä lastulevyynkään lämpene.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous16/10/13

   Hirsisuojalla maalaat tai panelointi hirsipaneelilla?

   Delete
 6. tutu-täti: Sama soffa. Otin sen yhteen juttuuni mukaan ;-) Kiitos ja toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa.

  ibb: Deko-magazines high light you can follow via Scandinavian Deko´s site. We enjoyed. Thank´s!

  Anakonda: oi, nyt on pakko tunnustaa että en ole edes miettinyt ko. aihetta. Varmaan joku tervapahvi + ohut eristys (jos tarve on) ja sitten ihan kaunista höylälautaa päälle. On varmaan jotain paneeleitakin... Mutta, kuten sanoin - en ole miettinyt tai suunnitellut niin en osaa sanoa.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!