o
o

Nov 7, 2013

---- Isabel Marant - H&M ----I´ve been a fan of Isabel Marant for ages but after all these home and summer house projects my own wardrobe budged has totally dried (or died). But now -  Good news for all budged fashionistas. 14.11 H&M launches Isabel Marant pour H&M collection. And also for kids. Great!

***

Isabel Marant on ollut yksi suosikkini mitä vaatteista löytyy. Mutta, vuosiin ei siihen ole ollut varaa. Liekö syy taantuman vaiko oman "nousukauden" mökkiomistajana. No - sama se, sillä nyt me talouden taviksetkin pääsemme apajille. 14.11 H&M lanseeraa yhteistyö malliston ko. ranskattaren kanssa. Aamujonoon? Jep. Mukava lisä on tuo lastenmallisto. Koko mallisto tästä.
Niin ja vinkiksi vielä. Jos koko ei ole kuin kääpiöllä, kuten minulla, kannattaa myös tsekata miesten mallisto. Niissä varsinkin neuleet ovat usein helmiä.

6 comments:

 1. Nuo neuleet näyttää ihanilta!

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/11/13

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. Kääk, nuo collegepöksyt on ehkä pakko käydä testaamassa! Kiitos Minna vinkistä, olisi saattanut koko kollaboraatio mennä minulta sivu suun.

  ReplyDelete
 4. Pieni Lintu: näissä yhteistyömallistoissa laatu on usein laulanut. Minulla on vieläkin priimana Lanvin H&M malliston miestenosastolta ostettu neutakki. Ihan nappiostos, hitusen pihille, mutta laatua arvostavalle ;-)

  Hanna-Katariina: Heh, ne minäkin haluan. En muuta.
  Eipä kestä, itsekkin meinasin tän unohtaa. Ole ajoissa, menevät aina turhan nopeasti.

  ReplyDelete
 5. Anonymous9/11/13

  Isabel Marant on ihana! Mutta mistä löytää katsottavaksi miesten- ja lastenmallistot? Itse löysin vaan naisten, liekö syynä mobiilisivut tai oma sokeus? :)

  Nana

  ReplyDelete
 6. Nana: Sivu on vähän hankala. Kun avaat tuon linkin, tulee ns. kollaasisivu jolla on malleja ja erillisiä asukuvia. Sivulla on myös lapsi- ja miesmalleja. Kun klikkaat miestä, tulee sivuun malliston paloja esille ja sama toistuu lasten kohdalla. Toivottavasti tajusit sekavasta selityksestäni jotain ;-)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!