o
o

Feb 14, 2014

Imabari

Imabari towels, the best ever - Believe me. These are not the cheapest ones but the best. I popped into to Common - a tiny shop selling Japanese aesthetics here in Helsinki, and I found these burgundy ones from sale. I already have one pair and these towels are the only ones I´m using. Japanese really knows who to combine the less is more idea with hight quality. 

***

Rakastan pieniä kivijalkakauppoja. Niissä kiertely on inspiroivaa ajan vietettä, tosin usein jotain pientä tulee myös osteltua. Nyt tuossa Helsingin Viiskulma-Freda akselilla alkaa olla aika kiva sutina. Monta pikkuliikettä on muuttanut kulmille mm. Papershop, R/H, Smyygi ja kohta vielä Kauniste avaa uuden shoppinsa. Noilla kujilla majailee myös pieni Common, jonka ikkunassa luki ALE! eli pakko oli poiketa ja napata nämä burgundyn punaiset Imabari-pyyhkeet mukaan. Ostin aikoinaan hiekanvärisenä samat vohvelit ja voi pojat mikä laatu. Muita en enää käytä. Hitusen ehkä hintavia, mutta kun muita en tarvitse. Pesen  nämä aamusta ja iltapäivästä ovat jo kuivat ja pesussa senkun paranevat. Japanilaisilla on tämä  laadun ja yksinkertaisen estetiikan taju kohdillaan.

Ja oikein hyvää ystävänpäivää -tämän niin arkisen pyyhepostauksen myötä :-) 

14 comments:

 1. Hyvää ystävänpäivää, ihana Minna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samat sinulle Rillasein!

   Delete
 2. Ihanaa ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 3. Anonymous15/2/14

  Does Common sell these towels online or by mail?

  ReplyDelete
  Replies
  1. They have a web shop and there´s shipping information on their site (also in english) and I just checked, Common delivers to EU counties but if you are outside EU region just contact common.

   Delete
 4. Mun katseeni kiinnittyi pyyhkeiden sijaan naulakkoon, onpa hieno! Juuri tuon tyylistä, 50-60 lukulaista pienellä twistillä olen itse etsinyt pitkään. Mistähän olet omasi ostanut? Kiitos kaunis tiedosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kodin alkuperäisasukas, mutta jos näitä vanhoja emalinaulakoita etsi käy Helsinki 2nd handissä Korkeavuorenkadulla - siellä on, tosi aika hintavia tai sitten Smyygissä.

   Delete
  2. Oi sua onnekasta kun tuollainen on löytynyt kodista! Ja oi teitä onnekkaita helsinkiläisiä... täytyy tehdä joskus jälleen sisustusretki täältä Tampereen seudulta sinne teidän suuntaan!

   Delete
 5. Myöhästä ystistä ihanat kuvat pyyhkeet ja naulakko. Toi risti kanssa onkse lääkekaappi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :-) Se on lääkekaappi.

   Delete
 6. Näyttääpä ihanilta! Voi kumpa täälläkin voisi tuollaisissa ihanissa pikkuputiikeissa hengailla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koitan tässä alkuvuodesta päivittää -my quide to Helsinki osion sivupalkkiin, jossa listataan kivoja pikkuliikkeitä, jos joskut eksyt tänne Hki akselille, voit suunnistaa sen mukaan ;-)

   Delete
  2. Oi mahtavaa! :) Kesällä viimestään olen sinne tulossa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!