o
o

Feb 18, 2014

Winter holiday


Greetings from the countryside. Our traditional winter holiday started a few days ago and we came to our country place - no snow and birds singing like it´s May. Feels bit weird.
It´s nice to have a place were you can decorate so differently than the city home. Here I love these pinewood walls and all natural. I just framed the Seeds poster which artist Jonna Fransson send to me and it looks nice here. 

***

Helmikuinen talvi tuntuu kyllä vähän hassulta. Viime vuonna talviloma meni pulkkailessa ja jättimäisiä kinoksia voivotellessa. Tänä vuonna ratsastellaan auringon paisteessa, rapa loiskuen - tuntuu ihan toukokuulta. Yksi mukava, tähän mökkeilyyn liittyvä bonus, on sisustaminen. Yllätys, yllätys :D Täällä tyyli on niin eri ja tekeminenkin sen mukaan toisenlaista. Nyt takakontissa matkasi Jonna Frassonin Seeds-juliste, joka tuli arvonnan kylkiäisenä (eli blogin kautta). Hyvin se vaan sopii tänne. Nätti on. Antaa vähän lisäpontta kevät fiilistelylle - Kyllä sitä kohta taas pääsee jo istuttamaan ihka oikeitakin siemeniä.

6 comments:

 1. Siementen istuttamista täälläkin ootellaan, ei vaan enään malttas odottaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta. En hirveesti viitsi kukkakauppoja kierrellä kun tekis mieli ostaa jo kaikkea istuteltavaa ja vihreää (vähän aikaista ;-) Nyt jo mallaan tääl mökillä istutuslaatikon paikkaa pihalla.

   Delete
  2. Mä oon jo sorttunut useampaan pussiin niin kukkia kuin vihannesten ja yrttien osalta. Ja uusia paikkoja täälläkin mietitään ja jopa kasvihuoneen rakentamista taloon kiinni. Tää touhu vie vaan niin mennessään.

   Delete
  3. Ja sitä pelkäänkin. Olen just sen sortin pirkko, et kun jotain alan tekemään, teen sitä ns. hulluna ;-) Minäkin mietin vanhojen ikkunoiden kierrätyskäyttöä ns. kasvihuoneena ja sit niitä lajikkeita. Ainakin maa-artisokkaa ja jokunen erikoiskaali olis kiva koklata.

   Delete
 2. Miksi pitää odotella, meillä kasvaa jo kovaa vauhtia kasvilampun alla chilit ja osa tomaateista. Nyt kun olen saanut sormet multaan ja vihreää on näkyvissä, niin maltan ehkä loppujen tomaattien ja yrttien kanssa odotella maaliskuulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä. Minullakin on chilin siemeniä ja nyt voisi kokeilla niiden kasvatusta.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!