o
o

Feb 13, 2014

Just corners


I had loads of plans for this week but I end up to bed. Probably the influenza which is spreading around Helsinki now. And at the same time started our house´s pipe renovation - I can just laugh. Living here is quite mad now. No toilets, now showers... just mess and you don´t want to hear more... I was planing to do our daughter´s "new" room ready this week. She moved to downstairs where we had so called tv-room, but more about that - a bit later. I hope you are having a nice week.

And look what I found from Etsy. Moroccan Beni Ourain rugs from Atlas Weavers and custom made, hand woven moroccan style rugs from Gupsya.  //  Links are affiliates with Etsy.


***

Piti olla hyvin aktiivinen viikko, tuli todella passivinen. Taisi napata sen influenssan. Kolma päivää meni kohtalaisen koomassa ja vieläkin olen aika romuna. Tiistaina, jossain välissä päivää, havahduin lauluun - sängynpohjalla maatessani. Puolalaiset remppamiehemme häärivät kylppärissä ja lauleskelivat samaan aikaan kun irrottivat pönttöjä, rassasivat putkia ja säätivät sitä mitä nyt pinnoituksella tehtyssä putkirempassa tehdään. Ihania miehiä, mutta vähän koominen tämä viikko on ollut. Ei vessaa (ämpäri), ei suihkua, ei keittiötä ja bonuksena tämä pään taittava kuume. Ja tietysti - mies vielä matkoilla. No, tämä on onneksi lyhytaikasta ja nopeasti ohi. Think positive!
Viimeviikolla ehdittiin silti siirtää tyttären huone alakertaan ja sain vihdoin työhuoneen eli tyttäreni vanhan huoneen. Kaikki on tietysti kesken, mutta palataan näihin ja muihinkin, kunhan tästä joku kodin kulma saadaan edes vähän kuntoon. 

Sängynpohjalla surffasin vähän Etsyssä ja katsokaas miten hienoja Marokkolaismattoja sieltä bongasin: Atlas Weaversiltä löytyy Beni Ouraneja ja Gypsyasta mittatilauksena toteutettavia berberi-mattoja.  Kauniita  jos vastaavia halajaa. Itse olen ihastunut taas paljaaseen parkettiin. // Linkit ovat osa Etsyn kanssa tehtyä yhteistyötä.

7 comments:

 1. Hei, onko tuo 1. kuvan senkki uusi hankinta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiii! Se on vaan 10-vuotta vanha. Teetin sen aikoinaan vanhaan asuntoomme ja se on ollut aina alakerrassa, nyt muutti ylös. Sisustusteesini on jo ollut kauan - älä osta uutta, kierrätä vanhaa ;-)

   Delete
 2. Parane pian Minna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi murusein, tää on onneks pientä ja pian ohi :-)

   Delete
 3. Look at etsy shop, lacasadecoto. Have also rugs from morocco.
  try not to desperate

  ReplyDelete
 4. Love your home so much! Can I please ask where the white plant pot is from? I keep admiring these on your blog.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Chelsea! My readers always ask about these and I would love to help but I´ve bought all these from flea markets. These vintage Arabia pots are designed by Richard Lindh.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!