o
o

May 26, 2014

Latest finds + M u o v o give away winnerBargains from the weekend. Wooden milliners head and rooibos red, 70´s Marimekko dress with side pockets,  both I found from the flea market. The countryside ones are just the best. I must admit, as much I love simple design, I loooove flea markets and all weird finds.

Last week I had a Muovo give away and lucky winner from 116 competitors was the number 10 / Agata Witkow with comment Cushion cover Triangle aqua! Fresh, new color for springThank you all and congratulations to winner.  I just send email to Agata and piece of  Finnish design arrives soon to Poland :D
***

Kun oikea käsi harventaa, vasen hamuaa. Kuulostaako tutulta? En haluasi tunnustaa tätä, mutta en voi vastustaa kirppareita. Ostamisen ilo on ihan toisessa sfäärissä. Sitähän tekee löytöjä, ei kuluta ja täytä taas kaappeja... Me naiset. Selittelyä. Mutta puupäätä en vaan voinut vastustaa, tiedän jo duunin mihin tarvitsen sitä ja mekko, 70-luvun soukkaa Marimekkoa. Sivussa taskut ja olkaleikkaukset istuvat, toisin kun näissä leveissä nykymalleissa. Puukengät jalassa ja tämä päällä, kelpaa liihoitella kesä mökillä. 

Viimeviikon Muovo arvonta on nyt kasassa ja onnetar suosi numeroa 10 eli Agata Witkow´ta. Eli s.postin perusteella, pala kotimaista designia matkaa tällä kertaa Puolaan. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle!

6 comments:

 1. Anonymous28/5/14

  70 -luvun soukat mallit ovat minunkin mielestäni kauniimpia kuin nykyiset. Puukenkäliihotteluun mökillä sopii varmasti juuri tuo!
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
 2. Uudet ovat jotenkin telttoja, näissä 70 -lukulaisissa on huomattavasti istuvampi malli, sama pätee vanhoihin Jokapoikapaitoihin.
  Kesää vain odotellessa ja puukenkäkelejä ;D

  ReplyDelete
 3. Upeat löydöt! Tunnustan olevani täysin samaa kastia tuon hamuaa/harventaa-jakomielitaudin kanssa :) Älä siis huoli, et ole yksin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Lajitoveri, muka minimalisti mutta oikeasti ihan romuroope.

   Delete
 4. Kuulostaa niin tutulta. Perkkaan koko ajan tavaraa, silti sitä aina vain riittää. Kirppikset on myös minun heikkouteni, yleensä aina jotain tarttuu mukaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä. Just sain jotain kaapeista pois ja heti hamuillaan lisää ;-) Hyvää loppuviikkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!