o
o

Jun 13, 2014

Week & end / Viikon ja loppuThis week ended fast. Sky is gray, it´s raining madly and I just started my few weeks holiday, so countryside is calling with the horses. Now its time to stop and take a tiny brake.  Not blog brake, just holiday.
Pictures - Some of my last project´s props. I fell in love for the Ateljé Lyktan´s Plug lamp - And now its mine. Vitra´s tool box, I actually bought for boys and their pencils and craft stuffs, but I borrowed it for my work. And those nice cups with a cork lid are from Ekobo. Last but not least - A present for my self. I´ve worked hard so I earned these Acne´s Clover boots :D Psst… I just noticed that chestnut  Clovers just went to sale… Have a nice weekend darlings!
Oh, and the black spiral is from Granit.

- - - 

Viikko ja sen loppu. Ja niin ansaittu loma. Ainakin pariviikkoa, sitten vähän töitä ja taas vähän lomaa. Sopii! Taas on roudattu kuvausrekvisiittaa kotiin, syöty  siis kuormasta. Helpompaa lunasta, kuin palauttaa :D Ihastuin vaan niin tuohon Ateljé Lyktanin Plug-lamppuun ja Ekobon mukit, korkkikannella - tai ilman, ihan must mökille muksuille. Koko sarja on muuten kiva ja  kohtuuhintainen. Mukit oli femman ja kannella 7€. Vitra lootan ostin jo aijemmin pojille, sellaiseksi kynä & sälä lootaksi. Ja käyhän tuo moneen, vaikka kylppäriinkin. 
Vanha pahe iski - Kenkäfriikeys! Palkitsin itseni, olen Acnen bootsini ansainnut. Piste. Nauttikkaa viikonlopusta, ystävät hyvät! 

Atelje Lyktanin lamppu, Ekobon mukit, Vitran  toolbox // Artek
Acnen Clover nilkkurit //  Stockmann  Ja pssst… Acnen omassa nettikaupassa konjakinväriset on aika hyvässä alessa. Huomasin just...
Musta makkaraspiraali - Granit

5 comments:

 1. Minulla on nuo samat, jumalaisen kauniit kengät, mutta ne eivät ole vieläkään kovasta käytöstä huolimatta muokkaantuneet jalkaani. Ne hiertävät siis kantapäätä takaa. Varaa siis rakkolaastareita ja pidetään sormet ristissä, että sinun jalkaasi sopivat paremmin!

  ReplyDelete
 2. Eikös se niin ole että kauneuden takia pitää vähän kärsiä. Kiitos vinkistä, tosin musta tuntuu että kaikki uudet kengät mitä viimeaikoina olen ostanut, on aina hangannut hetken jostakin. Kannattaa muuten kokeilla suutaria, jos voisivat vähän venyttää kantapäätä. On nää herkut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin jo suutariltakin kysäisemässä, mutta ko. Kengissä kantakappi on kova eikä se veny, joten asialle ei voi mitään tehdä... Vuoden verran ovat jo olleet käytössä (eivät tietenkään joka päivä), mutta ei ole auttanut. Siksi olenkin siis kärsinyt ;)

   Delete
 3. Anonymous13/6/14

  I had the spiral when I was a kid : it goes down the stairs in such a funny way !! And wow, the shoes are awesome !! Have a nice holiday ! Our holiday starts at 27/6, we are going to a very small island of Holland, just to get a bit of the archipelago-feel !! Marie

  ReplyDelete
 4. Me too Marie ;D I also remember playing with it. Oh, that sound really nice and enjoy the holiday - when it starts.
  Have a nice weekend Marie!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!