o
o

Jan 9, 2015

some CLASSICS


Vähän aiheen vierestä, mutta menkööt. Nyt on aika hyvät alennusmyynnit ja vaikka viimevuosina olen lähinnä vältellyt, tällä kertaa skarppasin. Minulla on viha-rakkaussuhde vaatekaupoissa kiertelyyn, mutta nyt tuli tarpeeseen. Mikään ei ole niin ärsyttävää kun täydellisten farkkujen etsintä, puhumattakaan sovittamisesta. Nyt en edes yrittänyt. 
Varsinkin lapsille koitan ostaa alesta ainakin kengät, mutta oma vaatekaappini olen antanut aika näyrästi nuupahtaa. Perusohjeeni (lähinnä itselleni) on, osta laatua ja klassikoita alesta. Tosin mikään klassikko pukeutuja en ole, näihin menee hyvin löysät, kulahtaneet farkkuni tai vaikka paremmat verkkahousuni.

Täydellinen light mohair myssy Filippa K ja Furlan laukku: - 40% Stockmann. Clio, cashmere-villa takki, Tiger of Sweden:  - 50% Sokos.

 - - - 

Today something else than interiors or decorating... Some January sale shopping, under the label - classics, although my style is something between. These plus my loose jeans or sweatpants - just perfect. I don´t like shopping clothes, but I like to own a fine and practical wardrobe.

Clio, cashmere - wool jacket - Tiger of Sweden (-50% sale). Perfect beanie - Filippa K.  Shoulder bag - Furla (-40%).
2 comments:

  1. Allekirjoitan tuon sinun ALE shoppailuteesin.
    Noita valintoja voi pitää seuraavanakin sesonkina.

    ReplyDelete
  2. ja sitä seuraavanakin ;-)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!