o
o

Feb 2, 2015

just MOVING AROUND

Viime viikolla, ehkä vähän tuon kirppistuolinkin innoitamana, päädyin järkkäilemään. Olihan se  jo aikakin. Poikakin oli jo ehdotellut -"Eiks me voitais siirtää telkkari toiselle seinälle". Voidaan toki!  Kauan ei tarvitse suostella. Joten vaihdoin sohvan ja tv-tason paikkaa.
Koska rakastan valoa ja tilantunnetta enemmän kun itse tavaraa, yritän aina sisustaan niin, että kalusteet on irti nurkista. Nyt vielä ihan isolla kädellä. Suosittelen kokeilemaan. Jos sohvan tai ison kaapin tunkee nurkkaan ja kuvittelee saavansa tilan esille, voi homma toimia yllättäen ihan toisinpäin.

 - - - 

There´s nothing nicer than reorganize all the furnitures. This was actually my son´s idea, he wanted to move TV across the room, so I said fine! And I moved all the living room furnitures. Change is always nice. 
Because I live light and space more than furnitures, I try to keep the space as simple as possible and also all furnitures away from corners. 

2 comments:

  1. Hyvältä näyttää!! Mulla on myös aina tarve jättää nurkat tyhjäksi, ainakin isoista elementeistä! Toimii ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep! Tosin vähän nauratti tuo vika kuvani. Näyttääsi että olisin survonut kaiken nurkkaan ;-) Kuvakulmat ei aina kerro totuutta.

      Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!