o
o

Apr 16, 2015

And more m a t e r i a l s




Kevät tuo tullessaan paljon uutta ja kivaa, mutta vähän kyllä viekin. Pieni patterien lataus ei olisi pahitteeksi, mutta onneksi kohta voi jo alkaa miettimään kesää ja onneksi tuo "sivu" projektini eli mökki, on kohta myös valmis :D 
Työn puolesta olen kierrellyt aika aktiivisesti sisustusliikkeitä sekä tietysti kirppareita ja vaikka jo vähän valmiiksi läpsin itseäni sormille, jotain aina tarttuu matkaan. Nyt nuo tarracotta kannut Habitatista huusivat - vie meidät mökille. Ja niin taidan tehdä. Kirpparilta tarttui mukaan ihanan kasari setti Aarikan ja Pentikin keramiikka, näissä on juuri sitä "pintaa" mikä nyt hamuilen. Ja täytyyhän nämä nostaa esille Ruska-kuppien jälkeen. 

- - - 

My material crush continues and now its terracotta and 80´s Finnish ceramic. Jugs I found from Habitat and when I browsed around flea markets, I popped in to these 80´s style cups by Aarikka and Pentik. Both has the kind of "surface" I like right now. 

4 comments:

 1. Kuinka saat nuo perinteisetkin keramiikka-astiatkin näyttämään ubercoolille... Upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta Mirka - ne on uber cooleja ;-) Niissä on hieno pinta ja vielä sellaista käsintehtyä fiilistä.

   Delete
 2. Ei vitsit Minna, mulla on tuota Pentikin Halla-sarjaa perittynä lapsuudenkotoa kaapeissa montakin osaa, pitäsköhän ne nyt ottaa esille, kun olet antanut niille vähän "tekohengitystä" näin kauniilla kuvalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Esille vaan ja käyttöön heti.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!