o
o

Apr 21, 2015

Greetings from the countryside vol. 586

Ja taas näitä raksakuvia. Ei vain ole muita harrastuksia nyt. Ajattelin aikoinaan että en tuki blogiani näillä työmaakuvilla ja tässä sitä taas ollaan. Mutta, ens kuussa tämä on jo ohi, tai ainakin siinä vaiheessa että päästään sisustamaan. ( Eihän tämä koskaan oikeasti valmistu, mutta älkää kertoko sitä miehelleni...)
Osa ulkosmyygeistä on asennettu ja  l ä h e s kaikki maalattu. Pieni pala kuistia jäi kun maali loppui. Tämä pinta imee maalia kun pesusieni mutta hyvähän se vaan on että saa tuon maalin öljyn syvälle puuhun. Mutta parasta on se että sisätyöt on aloitettu ja timpurit lupailivat jo lattian asennuksen aloitusta tälle viikolle. Sitä, tätä ja näitä odotellessa, vähän vielä töitä kaupungissa ja sitten taas mökille hommiin viikonlopuksi. Eiköhän sitten taas nähdä lisää muutosta. 
Ja te, ehkä hetki sitten kelkkaa hypänneet, löydätte kuvan mökistä lähtötilanteessa, tästä linkistä. Eli voi ihan kutsua Jonesin perheen omaksi Huvila & Huussiksi. 
Iltoja, öitä! Nyt lähden pesemään maalia naamastani.

 - - - 

Yes, again these building site pictures. I just don´t have much hobbies right now, except this! But hey, next month this will be ready, or at least I can start to decorate this. ( And please, don´t tell this to my husband - This won´t never be ready! I have too much plans for this place : )
I just came home from here. Again some painting and our carpenter started to install the plywood walls, it´s a nice contrast to black.
And if you are my new reader, you can find the pictures from where we started, here. So you can see the makeover. See you soon!

26 comments:

 1. Siis aivan huikea on muutos verrattuna entiseen...ja kyllä kannatti...vai kannattiko,siis ihan rahallisesti....mut uskon että perheellänne on nyt ihan täydellinen kakkoskoti ...jäänkin jo odottelemaan niitä sisustusratkaisuja....☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itseänikin vähän huvittaa tämä mistä lähdettiin. Ehkä vähän säästettiin mutta en suosittele tätä vaihtoehtoa ihan kaikille. Tässä pitää olla sika paljon mukana. Kiitos! Kyllä mä muutan tänne tulevaisuudessa, osaksi vuodesta :D

   Delete
 2. Noi isot ikkunat on ihan mahtavat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne tekivät kyllä ihmeitä. Ikkunat on Piklakselta ja voin suositella lämpimästi.

   Delete
 3. Toi on niin käsittämättömän hieno, että hajoon!! :D Just kun muistaa, mistä lähdettiin liikkeelle, niin huhhuh. Ootte te aikamoisia ammattilaisia tuossa hommassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on ihanat timpurit täällä. Kiitos muru : D

   Delete
 4. Anonymous22/4/15

  Todella onnistunut laajennus!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meidän "kesämökki" versio oli kiva mutta tämä on ympärivuotiseen käyttöön.

   Delete
 5. kuule ei haittaa yhtään remppakuvat...näitä on niin kiva katsella kun muistan elävästi sen kun mökin ostitte ja mukana elänyt nämä vuodet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli tämä on meidän Huvila & Huussi "ohjelma" blogissani ;-) En tiedä välittyykö se mutta tämä paikka on kohta tärkeämpi kun kaupunkikoti. Kiitos Nelly F

   Delete
 6. Eihän sitä voi samaksi uskoa. Mieletön muutos, ja siellähän alkaa olla jo hyvinkin valmista! Kohta onkin kesä ja teillä uusi kesäparatiisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kieltämättä naurattaa tuo lähtökuva. Ja joo, vähän jo kesä "lomaa" odotellessa eli kiva päästä ajan kanssa tänne puuhastelemaan. Nyt vaan viiletän ees taas. Kaunista kevättä!

   Delete
 7. It is really a nice work. Your summer will be great....and decorating never ends ;)

  ReplyDelete
 8. Anonymous22/4/15

  Jatka vaan raksablogia. Sinulla on yksi parhaista :-) Hienosti toteutettu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, nyt menin hiljaiseksi, siis sanottimaksi ( se käy harvoin ;-) K i i t o s !

   Delete
 9. So great to see what you do with this place! The before / after pictures are just stunning. Looking forward to your decoration work! Greetings from Germany!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you planktonficher and greets back from Helsinki.

   Delete
 10. Tätä on ollut niin kiva seurata. Taisin koukuttaa siskonikin blogisi lukijaksi. Aivan huikean hienoa jälkeä timpureilta ja teiltä.
  Voimia loppu rutistukseen. Tulee kauhia mökki?( eihän tota voi mökilsi enää sanoa) kuume! Mut täytyy kattoo tää Talo-projekti ekana loppuun. Ihana!

  ReplyDelete
 11. Hehee, kauhia tulee ;-) Ja joo, kiittelen kans näitä Ska-Planin timpureita jotka tekevät hullut suunnitelmani todeksi. Kiitos Anna Pirjola :D

  ReplyDelete
 12. Anonymous24/4/15

  Hej Minna, it would be very sad if the decorating would be finished in one week, let"s say ! Things that make you happy, are supposed to last very loooong, so have fun decorating for a long time :-) :-) Things that get finished quickly, are seldom done to our satisfaction; because they were not carefully prepared. So dear Minna, take your time ! Marie

  ReplyDelete
 13. Hei, kiitos postauksesta. Meillä myös mökin maalaus, joten tuo seinien musta värikoodi kiinnostaisi kovasti!

  ReplyDelete
 14. Hei Jaana, maali on oma sekoitukseni ja se sisältää Virtasen Maalitehtaan 4 Öljyn mustaa laatumaalia 50% ja 3 Öljyn kuullotetta 50%. Tästä löytyy oma postaus kun selaat vähän taakseppäin.

  ReplyDelete
 15. Anonymous3/5/15

  Nice work, I love it...

  ReplyDelete
 16. Incredible :-) I love it.

  ReplyDelete
 17. Vieno21/5/15

  Eksyin blogiisi pitkästä aikaa ja mitä huikeaa poissaoloni aikana onkaan mökillenne tapahtunut! Todella upea uudistus!

  Mieheni perheen mökillä on tapahtumassa lähivuosina sukupolven vaihdos ja ajatuksissamme on ollut samantapainen muutos. Arkkitehtina toisaalta sormet syyhyää sen projektin suhteen, mutta toisaalta työmäärä hieman hirvittääkin. Mutta on tässä onneksi aikaa vielä kerätä paukkuja. Tsemppiä loppurutistukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, se vähän muuttui... Nälkä kasvoi syödessä eli rakastuimme paikkaan ja mökkielämään ( 11 v. tyttäreni haaveilee muutosta tänne). Pieni kevythirsi kesämökki ei riitä viidelle ympärivuotiseen käyttöön. Sinulla riittää varmasti osaamista eli tsemppiä, jos lähdette urakkaan. Innolla odotan jo sunnuntaita, kun näen taas parin viikon paussin jälkeen mitä sisällä on tapahtunut.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!