o
o

Dec 5, 2015

Bathroom
Vähän kylppäri juttua. Taisin ehkä mainita, että remppa asuntomme kylppärit on tehty putkiremontin yhteydessä eli siinä on plussat sekä miinukset.
Plussaa on koko perinteinen putkiremppa eli putket ovat piilossa, miinusta on sitten lähes kaikki muu. Ehkä aavistuksen liioittelen, oma makuni kun on mitä on. Silti kermanväriset kaakelit ja muoviset Oras-hanat ja hölmöt suihkuseinät eivät nostata riemun kiljahduksia. Jotain on keksittävä.
Suihkun vaihdan heti eli tuo ale-setti lähti jo tilaukseen ja muu odottelee vielä, mutta tämä olkoot linja, 50-luvun talon hengessä. Jossittelen myös mikrosementtiä seinille mutta se ja pari muutakin ajatusta jääkööt vielä odottaamaan rempan edistymistä. Tekemistä määrittää budjetti. Se on laskettu hyvin tarkasti ja jos joku asia levähtää, kiritään jostain kiinni ja turhat karsitaan.
Ehkä tästä joku muukin, joka tuskailee 50-luvun asunnon rempampan kanssa, innostuu. Ärsyttävän harvoin putkiremonttien kalustevalinnat kunnoittavat talon rakennusaikakautta. 

Suihku / shower - Netrauta   //   Peilikaappi / mirror cabinet - Ikea   //   Valaisin ja emalinaulako / lamp and enamel hook - Domus Classica   //   Lavuaari / washbasin - Gustavsberg   //   Pyyhkeet / towels - Balmuir   //   Fiiliskuva / inspiration picture - Sundaymorning.itWe have a newly renovated bathroom and toilet in our new flat ( renovation bomb) but both are basic as possible (read - boring as possible) So I have to figure out some touch up and here´s my ideas / moodboard for our 50´s style bathroom.
Product links you can find above. 


9 comments:

 1. Eikös sitä niin sanota, että mitä ei voi piilottaa, sitä pitää korostaa? :D Eli ei muuta kuin kermanvärisiä vaihtoehtoja etsimään koko asuntoon. Heh. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. So right Mrs Luck :-) Omasta päästähän se on kiinni, nupit nyt kaakkoon vaan ja miettimään asioita vähän "toiselta kantilta" :D :D eli ehkä alan hakemaan vähän romanttisempaa linjaa kylppäriin.

   Delete
 2. Anonymous9/12/15

  Miten niin kermaa? Siellähän on valkoiset seinät ja harmaa lattia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei kyllä ole. Ehkä kuvissa valkoiset mutta sellaiset beige/ kermat livenä. Ja lattia on sellainen röpelöpintainen harmaa ja sekin ihan kiva kuvissa ;-)

   Delete
 3. Jään niin innolla odottamaan näitä uusia tuulia. 😃

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin mikäkin. Loppuisi tämä ainainen minimalisti ja väritön ankeus ;-)

   Delete
 4. Voi että mua naurattaa tämä keskustelu. 😃

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua ei yhtään, suhtaudun h y v i n vakavasti tämän kaltaisiin asioihin. Kuumeisesti jo mietin mistä löydän IP44 luokituksen omaavat seinälampetit kylppäriin ;-)

   Delete
 5. Tulee niin kaunista <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!