o
o

Dec 7, 2015

Week 2


Tästä sitä nyt jatketaan.  Kaikki listat on irroitettu, vanha keittiö purettu ja seitsemän kiinteää kaappia kadonnut. Kasapäin koukkuja, nauloja ja muita härpäkkeitä irroiteltu.  Myös kaikkien makkarien seinät ovat au naturel eli vanhat kerrokselliset tapetit on jyystetty pois. Ja hommahan helpottui kummasti kun hankin edullisesti tapettien poistajan eli höyryttimen - Kiitos te, jotka sitä suosittelitte. En enään koskaan kokeile irrotusta ilman sitä. Lisäksi terävä lasta ja ou jeee.
Tällä viikolla pitäisi alkaa seinien tasoitus, jonka tosin ulkoistan ammattilaisille. Siirryn itse takaisin työpöytäni ääreen ja jatkan rempan tekemista apu"tyttönä". 


Here we are, after renovation week two. It took a while to take off all the old wallpapers from four bedrooms, but now it´s done. Phew! Also kitchen, old skirting and some cabinets are gone and now the result is like "a new page" except nothing is new... But you probably understand what I mean. And now its time to start the serious renovating with my excellent builders (and I continue with my own works ). Hopefully next month this place looks totally different. 

10 comments:

 1. No mutta, näkyykö meidän keltainen kotitalo tuolta ikkunasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmm, en tiedä, mutta ihanalla alueellahan me asutaan ;-)

   Delete
 2. Kullan arvoinen se vinkki höyrypoistajasta. Olette jo pitkällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on loisto kapine. Viikonloppuna saatiin kaikki roskat roudattua pois ja nyt tuntuu että tosi toimet voisi alkaa ;-)

   Delete
 3. You work so fast! I am still painting the interior of my "new" house after 3 years!

  I'm excited to see what you do with it.

  ReplyDelete
  Replies
  1. For me it´s easier to do this way. I have to work and renovate at the same time ;-)
   Thanks Carolbaby!

   Delete
 4. Oi! Ootte kyllä niin pitkällä jo! Näytää aika tutulle tuo tyhjyys ja naturellit pinnat ;) Vaikkakin meille tuli totaalinen stoppi remonttiin ikävien yllätysten vuoksi... Toivottavasti hommat saadaan pian taas jatkumaan. Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Myöhäinen vastaus... Kiitos!

   Delete
 5. Elina12/4/16

  Hei! Pakko heti kommentoida ja kiittää mahtavasta blogista. Itse ostin juuri -58 rakennetun kerrostalo osakkeen joka vaatii myös pintaremonttia isolla peellä. Kiinnostaisi tietää, että miten järjestitte kaiken remonttiroskan siivoamisen ja hävittämisen? Tietääkseni kyseinen palvelu on mahdollista myös ostaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan itse kuskasin roskat Tattarisuolle. Siellä kierrätys on tehty halvaksi ja helpoksi. Kaikelle on omat lavansa. Kun itse kuskaa, tulee tietysti kaikkein edullisimmaksi.
   Kyllä, ainakin Lassila Tikanojalla on ko. palvelua.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!