o
o

Dec 23, 2015

Christmas with some greenRemppapölyt ja työasiat on karistettu hetkeksi harteilta eli on aikaa vähän askarrella jouluistakin. 
Pari päivää maalla lasten kanssa on tehtyt ihmeitä. En tiedä onko se meri-ilma, vaiko hiljaisuus tai sitten vain se tunne että osa asioista jää vain taakse. Mutta saaristolla on hyvä vaikutus. Ja tietysti luonto, silä on oma osansa. Etenkin kun metsästä löytyy tällä hetkellä ehkä kauneimmat koristeet eli ihan oksat ja kauniisti kuivuneet risut.  Mukaan vielä hyasintteja ja kynttilöitä ja siinä se oikeastaan on. Meiltä löytyy omalta tontilta paljon katajaa ja se taittuu helposti, hyvältä tuoksuvaan kranssiin. Pohjaksi taivutin pajusta rinkulan ja sen ympärille pari pitkää katajan oksaa. Ei täydellinen, mutta ei tarvitsekkaan  olla. 
Työhoneen nurkasta nappasin mukaan kuvauksista jääneet Boråstapeterin Pigment-sarjan tapettirullat. Niissä on hienot värit ja pinta on kauniisti matta eli taittuvat myös tyylikkäksi paketeiksi. Nyt vielä minikuusi lapsille ja siinä se on - Joulu maalla.December was busy, until now. Few peaceful days here in the countryside makes always wonders. Maybe it´s the sea air or this quietness but after few days, feels like I have had a looong holiday. 
And now it´s really nice to do all kind of small Christmas settings, decorations and gift wrapping with branches (from the woods) and flowers. 
5 comments:

 1. Hyvää joulua teille.

  ReplyDelete
 2. Samoin sinne Terhi. Tässä oli tarkoitus tehdä vielä ihan oma joulun toivotus postaus, joka sitten jäi... Jotenkin ei ajatukset ja teot ole ihan kohdanneet tässä kuussa ;-)

  ReplyDelete
 3. Ihanat eucalyptuksen sävyt! Remppapölyt täälläkin jätetty hetkeksi ja osattu vaan olla :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous19/1/16

  Heippa! Mistä on tuo musta maljakko?

  Mia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! se on kirppislöytöjä, kuten usea mökin kalusteet ja esineet.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!