o
o

Jan 5, 2016

January + my latest work for Asun magazine

Joulu juhlittu ja uusi vuosi ohitettu todella hyvissä merkeissä eli paluu lomalta tuntuu oikein hyvältä. 
Tammikuu ja alkuvuosi on aina puhdas uusi sivu ja tänä vuonna vielä kirjaimellisesti, sillä veikkaisin että noin kuukauden kuluttua muutamme, jos asiat sujuvat hyvin. Remppa on edennyt hienosti ja lupaan palata aiheeseen myös pian. Remontin ohessa olen toki tehnyt töitä ja ohessa paloja omasta panoksestani, tänään ilmestyneestä Asun-lehdessä. Meille osui marraskuun lopun ehkä ainut aurinkoinen päivä ja hyvä näin. Teemani oli vaaleat hiekan sävyt, kuulas valo ja ajatuksissani olin jo täysin keväässä. Näkyykö se - En tiedä, mutta veikkaan, että vähän pitää vielä odotella sitä aitoa kevään valoa. Kuvat Pauliina Salonen 


Christmas and New Year is already a good memory. Its time to start a new page - Literally and hopefully next month we are moving. Our renovation has proceeded really well (more about this later). So, here´s pieces from my latest work for Asun magazine with dear, talent Pauliina Salonen.


7 comments:

 1. Beautiful.
  Maya
  http://nordeasthome.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Hienoa työtä taas kerran Minna! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Rilla ja sulla vasta on kiva uusi blogi ;-) Arvasin että et kauan raaski laakereilla lepäillä. Seuraan. Niin ja hyvää vuotta 2016!

   Delete
 3. Todella kauniita kuvia!!
  Ja lehti tuli postilaatikkoon... =)

  ReplyDelete
 4. Hello ! Nice work ! Where can I find this wonderful white desk please ? What designer it is ? Thanks a lot !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hello! Desk is Overtime and from Formverk / www.formverk.com
   Thanks!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!