o
o

Jan 20, 2016

My latest flea find


Remppasaralla on ollut kiireitä, siitä johtuen pieni blogikuolema. Mutta, tällaistahan tämä on. Välillä viedään.  Ens viikolla on pakko keskittyä jo (oikeisiin) töihin ja lupaan viimeistään sitä lomassa esitellä missä mennään. Sen voin jo sanoa, että lujaa on menty. Makkarit alkavat olla jo valmiit ja tänään sain valmiiksi pikku vessan lattian johon liippasin mikrosementin. Hyvä tuli. 
Tietysti vähän olen jo miettinyt sisustustakin. Tyttärelleni menin jossain kulmassa lupaamaan sohvan ja se jäi mietityttämään sillä ihan perussohvaa en todellakaan ajatellut. Sitten eteeni marssi tämä. Muistin, että olin sohvan nähnyt jossain. Googlasin ja löysin kuvan Bukowskin sivuilta. Ihan Ikeaa ja vuodelta 1985 Nimi Moment ja suunnittelija Niels Gammelgaard. Silti hyvin haluttu ilmeisesti ruotsissa, hinta näet oli reilut 500€... Itse köyhdyin 25€ Muiden romu, on toisen aarre. Kiitos taas Kierrätyskeskus. Ja lupaan palata sillä remppapäivityksellä pian. Pus!


I accidentally promised a sofa for my daughter, to her new room. For a moment I was slightly horrified because I did´t find anything decent (with a decent price). But thank good to flea markets - ( actually Recycle Center) because I just found this Ikea´s old Moment sofa (for a 25€). So, not bad. Now she has very nice sofa.
And yes, I´ll promised to be more active with my blog, as soon as our renovation is done. This has been a crazy month. 

9 comments:

 1. Yes !!! I like it !!! I have the corresponding table :-)) Greetings from helga

  ReplyDelete
  Replies
  1. I remember the table, but this sofa I didn't remember. Thanks to Google, i found out this was old ikea ;-)

   Delete
 2. Wow, such a great find! Love it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Me too and price (25€) was also nice ;-)

   Delete
 3. Käsittämötäntä, huikea löytö! Tulee niin hyvä fiilis kun löytää jotain ihanaa käytettynä :)

  Olisi kiva kuulla jossain välissä kokemuksia mikrosementistä, jos suinkin ehdit.

  Tsemppiä remonttiin!

  Riika / www.coterie.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin tulee!!
   Joo, tarkoitus olisi. Kamerani lojuu raksalla (ämpäriin säilöttynä) jo toista viikkoa. Mulla on ongelma kun teen, teen niin kauan kun on valmista eli moni asia jää, mutta lupaan tsempata.

   Delete
 4. Such luck! Sometimes Ikea comes up with really interesting pieces. I am a printmaker and have two cats, so I always look for simple and easy to clean solutions. This one is great!

  ReplyDelete
 5. You are the Queen of good finds! Great couch.

  ReplyDelete
 6. Anonymous14/3/16

  Upea löytö! Itse bongasin tuon sohvan joskus viime syksynä huutokaupasta. Jäi kummittelemaan päähäni kovasti ja vakavasti mietin hankintaa kokeilematta sen mukavuutta... Onko sohva ok istua?

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!