o
o

Feb 5, 2016

For the kitchen


Käväisin eilen puusepän verstaalla hakemassa mallipalan keittökaappien maalista tai siis sävystä. Pienten paperipalojen avulla on vaikea nähdä sävyä ja melko usein se vielä muuttuu isolla pinnalla katsottuna. Hyvä "mudanharmaa" mattana eli Teknoksen NCS S-6502-Y eli kaapit lähtivät nyt maalaukseen. 
Pienen keittiömme tasoksi valitsin marmorin ja kuten kuvasta jo näkyy Niviton mattamustan hanan. Kaikki sähkökalusteet ovat Renovan ja keittiössä mustana. Nyt vain odotellaan, mutta kiva tästä tulee. Ja se parketti, on nyt valmis. Käväisen kohta ottamassa kuvan ja näytän mitä tuli. Here´s some materials and color sample for kitchen cabinet´s (NCS S-6502-Y ). I call this a "muddy grey. Electricity switches and sockets are from Schneider Electric´s Renova and faucet from Nivito13 comments:

 1. Tulloo hyvä köökki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No parasta olis. On tätä tovi jos toinenkin pohdiskeltu.

   Delete
 2. Replies
  1. Ootellaan viel tovi ja katsotaan sitten.

   Delete
 3. Priimaa näyttää pukkaavan taas, ihan kaikkialle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta vaan sitruuna - myös siitä vinkkauksestasi. Asia etenee mutta vähän myöhemmin.

   Delete
  2. Nooo, ajattelin yhdistää kaksi hyvää tyyppiä, jos siitä syntyisi molemmille win-win-tilanne ;)

   Delete
  3. :D LOISTAVAA!!

   Delete
 4. Saara5/2/16

  Oi että, en kyllä malta odottaa! Millaista kokemusta on noista sähköpuolen jutuista? Katsoin noita Renovan kamoja meillekin ennen remonttia mutta tuntuivat tosi kevyiltä ja heppoisen muovisilta. Päädyin Rakennusapteekin bakeliittisiin kytkimiin. Nuo Renovat ovat kuitenkin huomattavasti edukkaammat ja siksi harkitsen niitä seuraavaan kotiin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki sähkötukkujen ja -liikkeiden kytkimet ja pistorasiat ovat muovisia joten tässä kategoriassa ovat etenkin muotoilunsa puolesta loistavia. Rakennusapteekin tuotteet ovat hienoja mutta 3 tonnia pelkistä sähkökalusteita on remonttibudjettiini liikaa.

   Delete
 5. Juuri se sävy, josta olen unelmoinut keittiöön! Kiitos vinkistä, otan oitin sävyn talteen.

  ReplyDelete
 6. Näyttää hyvältä! Koitan suunnitella täällä meille juuri uutta keittiötä ja mietin myös noita Niviton hanoja. Kaappien väri vasta ihana onkin! Mutta omaan keittiöön menen ehkä valkoisella kun meidän keittiö on ollut niin pimeä ja haluaisin nyt vain saada siitä vaalean ja raikkaan :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous17/8/16

  Tuo hana on ihana ja harkitsin meille samaa, mutta tyyppihyväksynnän puuttuminen pisti miettimään esim. Vakuutusasioita jos jotain sattuu...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!