o
o

Mar 12, 2016

I can see the finishing line


Ihan kaaos. Koitan nyt vain selvitä tämän viimeisen viikon. Vähän alkavat omat voimat hyytymään. Olen kantanut niin paljon tavaraa tänne ja täältä pois, maalannut, paklannut ja tehnyt pitkiä päiviä, mutta nyt ollaan ihan jo maaliviivalla eli nyt saakin jo vähän puuskuttaa ja kiroilla. 
Viime tipassa, tein tämän eli päätin että vanha takka slamattaan. Lauri, paras ikinä remppamieheni teki sen ja minä hoidin vain hionnan ja maalaamisen. Popcornimaisen yläosan kuitenkin jätin, en halua pyyhiä kaikkea alkuperäistä pois, vähän skarpata vain.  Ehdin jo maalata ekan kerroksen, huomenna toisen ja räpsin sitten vielä pari kuvaakin. Keittökin on nyt v i h d o i n valmis. Jotenkin lopussa kaikki hidastui, puuttui osia sieltä ja täältä ja asiat vain venyivät mutta olihan tämä iso remppa ja asuntokin ihan tilava, tai ainakin tuntuu, kun kaikki neliöt on nyt yhdessä tasossa. 
Ja palaan heti ensi viikolla lisäkuvien kera. Siihen asti - Hyvät viikonloput! 


This renovation is almost done now. Took three months, bit more than I expected but this is spacious flat, at least feels like because everything is in one floor. 
I finally decided to restore this old fire place. The original version was bit too "chalet style" for me. I already painted one white layer and tomorrow the second round but anyway, this is better. Next week is hectic because we are f i n a l l y moving, but I try to find time for some kind of "new home" post. 


12 comments:

 1. Tsemppiä loppuun. Teille tulee hieno koti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä samaa - teidän raksaprojektiin.

   Delete
 2. Jaksaa, jaksaa, voimia loppurutistukseen. Valoisa kevät koittaa pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just totesin lapsille, että tämän valon voimalla jaksaa lähes mitä vaan ;-) Kiitos !!

   Delete
 3. Jaksaa,jaksaa...lopussa kiitos seisoo☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just niin! Vikan hommat viel alkuviikosta ja sitten siivoamaan ja pakkaamaan.

   Delete
 4. On se vaan hieno!

  ReplyDelete
 5. Takasta on tulossa kaunotar päivityksen jälkeen! Kovia viikkoja takana ja (ainakin) yksi kova vielä edessä, ihan hirvittää seurata sivusta! Tsemppiä siis tarvitset ja hyvin se menee kunhan saat unta ja ruokaa välillä:))) Sorry, mummit on tällaisia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä haluun tollasen mummin !! kiitos kannustuksesta, näistä kommenteista on kyllä apua, varsinkin kun mieskin on (taas) matkoilla ;-) Sekin vaan lähes jo naurattaa.

   Delete
 6. Feel u! Viimein alkaa meillä olemaan se tilanne, ettei vuorokauden kaikki tunnit mene rempan keskellä. Upea koti on teille tulossa, joten täysillä vaan kohti viimeisiä rutistuksia. Ja saa kiroilla ja nauraa hysteerisenä. Remppamuijat on siihen oikeutettuja ;)

  ReplyDelete
 7. Anonymous21/3/16

  Laitatko jo lisää kuvia pliis, en malta odottaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pahoitteluni hitaudesta, elämä on vähän kaaosta nyt. Koitan kyllä parhaani ;-)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!