o
o

Apr 3, 2016

Time flies
Muuton yhteydessä tuli käytyä elettyä elämää, etenkin materian kautta läpi. Paljon on tapahtunut, ja moni asia unohtunutkin, silti taas sen tajuaminen kuinka hyvä olisi välillä vähän pysähtyä, olla läsnä ja muistaa kaikki hyvät hetket ajasta juuri nyt. 
Jokaiselle lapselleni olen pakannut pienen muistolaatikon, johon kuuluu pikkuisia vaatteita, leluja, vauvakirja ja pienen pienet kengät. Näitä pakatessani ja siirtäessä ylähyllyltä taas toiselle, tajusin kuinka nopeasti lapseni ovat kasvaneet ja aika liitänyt. Tuntuu ettei siihen pysähtymiseen löydy aikaa, vaikka pitäisi. Lapseni ovat vain hetken pieniä. 5 vuotta ja esikoiseni on täysi-ikäinen. Se tuntuu lyhyeltä ajalta nyt. 
Silti tiedän ja tunnen että elän elämäni parasta aikaa, kaiken kiireenkin keskellä ja yritän kyllä parhaani mukaan myös nauttia siitä.
Jotenkin ihan täydelliseen saumaan, muuton keskellä, kun pohdin tätä ajan lipumista, sain kellon. Oikein kauniin ja perinteisen, ihan oman näköiseni. Ainakin näen ajan kulun ja vielä kun opettelen sen pysäyttämisen, olen guru. 

Omilla taidoillani en pysty pysäyttämään ajan kulua, kelloja. Mutta kykenen antamaan yhteistyön merkeissä alekoodin Daniel Wellingtonin nettikauppaan, niin näette tekin sen ajan lipumisen. Eli koodilla MINNA saa Daniel Wellington nettikaupan tilauksesta -15% ja aina 30.4 asti. When you move, you go through all your things. You sort clothes, furnitures, photo albums etc. Sorting you belongings means you also sort your and your family members life and it also brings memories. For all my three kids I have packed a small "box of memories" when they were babies; small favorite clothes, baby books, tiny tiny shoes etc. And moving these boxes made me realized how fast years has gone. They are not babies, they are school kids and teenagers. So Minna - Remember to enjoy! This is the best time of your life and it flies fast. And hopefully - I can say, the same to you. At least - Remember to stop and enjoy all the little things in life.

I can´t stop clocks ticking but I can offer you a sale code to Daniel Wellington watches. With a code MINNA you can have -15 % from your Daniel Wellington order. Valid until 30.4 

3 comments:

 1. Niinpä. Kunpa ajan saisi joskus pysäytettyä. Mutta eihän se niin mene. Onneksi on muistot ja tuleva, mitä kaikkea se tuokaa tullessaan. Onnea uuteen alkuun, uudessa kodissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi ja tsempit rakennusprojektiin. Se on ihan uusi alku, tämä on vain muutto ;-) Mutta, sanos muuta. Aika vierii turhan vauhdilla.

   Delete
 2. Anonymous14/4/16

  So true - how fast they grow up. And it speeds up! Enjoy every moment.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!