o
o

Aug 31, 2010

Life is about creating yourself !








Työskentelen tai siis olen työskennellyt vaatteiden parissa. Pukusuunnittelijana tv- sarjoissa ja leffoissa sekä kuvausjärjestäjänä ja stylistinä mainosmaailmassa. Sen takia tuntuu vähän tyhmältä tehdä näitä postauksia kun en koskaan esittele mitää huikeaa. Kaikki on lähinnä alelaareista tai tyyliin Henkkamaukka. Ei mielettömiä vintage aarteita tai uusimpia design ihanuuksia, ei nettikauppojen huimia löytöjä, vaan tylsiä arkivaatteita.
Kaikkihan vaatteiden parissa työskentelevät ovat niin mega cooleja tai jotain... Hmm, I´m just sooo last season !
Niin,  minulla ei myöskään ole päivän asuja vaan useimmiten ne ovat lähes viikon asuja. Tosin jos puurot lentää päälle vaihdan paidan, ehkä...

(Collegepaita (ei siis Gollege kuten sen joskus kirjoitan...) H&M, housut poikien osastolta ja Acnen mokkasiinit Gaudeten superalesta, vyö vanha Zara)

Slogan jotenkin osui minuun. Nyt täytyisi taas alkaa etsimään sitä työ Minnaa, tai siis työ minääni. Äitiys on hienoa, parasta mitä olen saanut, mutta sen alta on joskus vaikea kaivaa sitä toista puolta itsestään. Täytyy kai vaan luoda se, jotenkin.
Hienoja kuitenkin nämä  David Designin Camp seinäkello sekä House Industriesin printti.

----------

I use to work as costume designer in films, tv-series and commercial business. So I feel bit embarrassed when I make these outfit posts. I should be wearing something really stylish and fancy (cool vintage finds etc.) but I always wear something from the sale or from H&M. Hmmm... I just like practical clothes witch fits in to my budget.
Of course I´m dreaming about the perfect wardrobe with minimal clothes and all good quality but now it´s just a dream.

(Shirt from H&M, trouser from a boys section, Acne shoes from a sale and belt Zara)


This slogan really hits me. Bit by bit I should start to find that working Minna or creating that.
These two couples I really, really like; David Designs wall clock and House Industries Hand print.

Slogan from here.

29 comments:

  1. Minä näen sinut tyylikkäänä!! :)

    ReplyDelete
  2. Tyylikäs ja upea!

    PS: sellaiset joka päivä uusista designvaatteista tehdyt postaukset ahdistaisivat, ainakin minua

    ReplyDelete
  3. Voisin sanoa tähän että höpsis. Sovittelin tänään samanlaisia housuja henkkamaukalla, mutta täytyy sanoa että näyttävät paaaljon paremmilta sun päällä!

    ReplyDelete
  4. great outfit! i can totaly relate to your shopping habits:)

    ReplyDelete
  5. Your outfit is fab :)

    I am totally with you regarding the slogan; it really spoke to me.

    ReplyDelete
  6. ooh i LOVe that jumper. Want want want!!

    ReplyDelete
  7. Kiitos Minde vinkistä, alan heti tuumasta toimeen ja teen seuraavaksi "mumman muotiblogin" se on viikon vastaisku, jo olemassa oleville. Päivän asu joka päivä...jeeeee. Siinäpä vasta hauska tehtävä. Lisäksi varastan tuon George Bernard Shaw:n sitaatin.

    Filippa K:n makeita nappifarkkuja muuten taas saa, jos haluat päivittää vaatekaappisi. Ajattelin heti sinua kun näin ne.

    Miten keittiöremppa sujuu, odotan kuvitettua dokumenttia, blogissasi.

    Mukavaa päivää, muruseni.

    ReplyDelete
  8. Tsupukka: kiitos ihana. Rempan suunnitelu sujuu hyvin mutta työt alkavat vasta parin viikon kuluttua. Meidän pitää kyllä nähdä :)

    ReplyDelete
  9. Tsupukka: kiitos ihana. Rempan suunnitelu sujuu hyvin mutta työt alkavat vasta parin viikon kuluttua. Meidän pitää kyllä nähdä :)

    ReplyDelete
  10. mä ainakin nautin kovasti noista sun tuunausjutuista, niistä saa inspiraatiota todella paljon! Esim. ne t-paitojen röyhelöt, päällystetty silityslauta...kaikki sun "viritykset"...jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  11. tosi kivaa, että joku tekee "tavallisista" asioista ja vaatteista näitä postauksia. Sä inspiroit kovasti, annat ideoita tällaiselle, jolla ei itsellään kumpua juttuja.

    esim. ne t-paitojen röyhelöinnit, silityslaudan tuunaukset, puhumattakaan kaikista noista sisustusjutuista.

    Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  12. Ai jaa, minusta sinä näytät aina tosi tyylikkäältä ja coolilta.

    ReplyDelete
  13. Pidä kiinni tyylikkäästä tyylistäsi! :)

    ReplyDelete
  14. Mä ite tykkään simppelistä ja vähäeleisestä, ylitrendikkyys ja jatkuva "yrittäminen" näyttää mun silmissä enemmänkin huvittavalta jotenkin.. Mutta mä oon myös päinvastaista mieltä tosta sitaatista. Oon yrittänyt "luoda" itseni x määrän vuosia ja vihdoin saanut rauhan vain olla mikä olen :)
    Sun blogista välittyy aitous ja se ettet tunnu ottavan kamalan vakavasti itseäsi.. Sun ideat on kivoja ja mulle lukijana tulee niistä mukava olo -ei sellainen että brassailisit omalla loistavuudellasi! :D

    ReplyDelete
  15. I think you look great - always a pleasure to come over here!

    ReplyDelete
  16. Cats Meow. en tosiaankaan halua brassailla. Pidän kommenteistasi kun niissä on aina hyvä pointti. Tuo on hyvä ettei pidä liikaa yrittää, sorrun siihen joskus. Sitaatilla tarkoitin vain työminääni, en itseäni.
    En ota, en todellakaan, pientä huumoria pitää olla ja kyky nauraa omille neurooseille :) Hyvää syksyä olet ihana ja toivottavsti nähdään puistossa ja jossain kulmilla.

    Kiki: mulla on ihan sama juttu, tosin olen aika huono kun kyseessä on kodin hankinnat.

    Kiki: kiitti, tulee vähän hölmö fiilis kun en ole kovin luova omien vaatteiden suhteen. Meen sieltä missä aita on matalin. En tosin ole hirveän kiinnostunut vaatteista enään, no lasten kyllä. Muiden hienouksia on kyllä kiva katsella.

    Naku, Jutta, Amelia: Kiitos !! :)

    Weekday Carnival: nää löytyi Stadiumin poikien osastolta, 20€ ja on tosi mukavat.

    Anna Caroline: Thank´s me too, or my "working me".

    V: yes, you don´t need money to get your own style.

    ReplyDelete
  17. Anonymous1/9/10

    Miksi pitäisi olla viimeistä designia tai viimeistä trendiä. Sellainen pintaliito ainakin minua inhottaa. Sopiva oma tyyli on paras, kiinnittää huomion ja se miten esim asusteensa kantaa, on tyylikkäintä :)
    Tykkään tyylistäsi ja kirjoitustyylistäsi myös. Kavahdan blogeja, joissa kaikki pitää olla just sitä viimeistä huutoa- sehän on vaan persoonatonta. :)

    ReplyDelete
  18. Anonymous1/9/10

    Kaikissa kuvissa, jotka olen sinusta nähnyt, olet hyvin tyylikäs!
    Samoin lapsesi on puettu ihanasti. Sopivan simppelia makuuni.

    Ja sulla on ihana työ!

    ReplyDelete
  19. pami: tässä on pientä ironiaa omaa ammattiani kohtaa tai sitä mitä siitä luullaan. En jaksasi tehdä mainoshommia (stylistinä) ja leikkiä olevani mega trendikäs kun en enään jaksa juosta joka trendin perässä.

    ReplyDelete
  20. minja: ainakin oli. Rakastan elokuvamaailmaa mutta en ole tehnyt leffoja tms. lasten jälkeen ja tuskin teenkään.
    Se kuulostaa paljon hienommalta mitä on, usko vaan.
    Mainosmaailma taas ei ole minua varten vaikka leipäni päälle voita siitä saan.

    ReplyDelete
  21. Anonymous1/9/10

    Heh, tuttuja fiiliksiä. Olen itse meikkaaja ja ollut nyt osittaisella äitiyslomalla melkein kolme vuotta. Tuntuu, ettei jaksa enää ihan kaikista muotiuutuuksista niin vouhottaa. Samalla pelottaa palata taas kunnolla töihin, olenkohan ihan mummoutunut näiden puistovuosien aikana...
    Oon sut joskus vilaukselta Lahniksessa nähnyt ja ihastellut selkeää tyyliäsi. Osaisinpa itse noudattaa yhtä kauniin yksinkertaista pukeutumislinjaa.

    ReplyDelete
  22. Laura: ihana kun täältä löytyy näitä "kohtalotovereita" Seuraavan kerran KYLLÄ tuut nykäseen hihasta ;)

    ReplyDelete
  23. Anonymous1/9/10

    Lupaan tulla :) Yleensä juoksen tuhatta ja sataa meidän supervillin kaksivuotiaan Robin-pojan perässä.

    ReplyDelete
  24. Anonymous2/9/10

    Kertakaikkisen tyylikäs kokonaisuus! Rentokin vielä. Ostin mokkasiinit, juuri tuollaiset, viime vuonna ja tästä sain housuvinkin. Kiitos :) Me taidetaan vaan olla vähän eri muotista - minä 175cm :)

    ReplyDelete
  25. Minna, uskomaton sattuma mutta matkallani katselin Barnes&Noblella inspirational thoughts-magneetteja ja melkein ostin (en tajua miksen heti ostanut, piti mennä takas mut en tietty ehtinyt enä) magneettia jossa luki JUST toi ajatus eli siis "life is not about finding yourself, it's about creating yourself". No, magneetti jäi ostamatta mut tein aiheesta sit yliopistolle yhden korvausesseen otsikolla identiteetin kehittyminen ja kehittäminen :) .

    ReplyDelete
  26. Stine: taidetaan olla samoilla "radoilla" ;)

    ReplyDelete
  27. Hyvältä näyttää ja kelloa yritin tiirata. Tahtoo metallia ranteeseen. :)

    ReplyDelete
  28. Sissi: ihan miesten Seiko :)

    ReplyDelete
  29. Sissi: ihan miesten Seiko :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!