o
o

Aug 17, 2012

H&M All For Children collection18.10 H&M is launching their second All For Children collection. Its full of fun and I am really waiting for it. 25% goes to Unicef. 

Just before A.F.C arrives Fashion Family 17.9 (only online) and it´s also super nice, but  it´s for  mothers & daughters and fathers & sons. Same dress for mum and daughter and so on. Does it work? I don´t know but for little boys there is plenty of goodies. 

***

Juuri ennen juhannusta kävin tyttäreni kanssa katsastamassa H&M:n toisen All For Children malliston. Edellinen oli minusta todella onnistunut ja tämä ei kyllä jää jalkoihin. Malliston tuotosta menee taas 25% Unicefille. Kaupoissa ja netissä mallisto on 18.10. 
17.9 H&M lanseeraa Fashion Familyn joka on äiti & tytär ja isä & poika teemalla eli iskälle ja pojalle sama pusakka ja mammalle ja pikkumimmille yhtenäiset mekot. Toimiiko? En tiedä, mutta poikien vaatteet olivat ihan loistavia eli ehkä ostan siitä miesten mallistosta sitten itselleni jotain...

6 comments:

 1. meille tuli edellisestä mallistosta pojalle vaatetta,nahkatakki,kauluspaita ja neuletakki ja kaikki on ollu tosi kivoja.Olin vähän myöhässä liikkeellä sillon,jospa nyt ehtis tyttöjen puoleltakin saada jotain.
  Kiitos vielä Minna Swedish Hasbeens-arvonnan järjestämisestä,kengät tuli eilen,mallia ja kokoa sumplattiin pariin kertaan mut nyt ne onkin sit ihan täydelliset.Niillä klopottelen Helsinkiin viikonlopuksi.Kunhan ei satais :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous17/8/12

  Hei Minna!

  Ystäväni oli vinkannut meidän kodista erääseen lehteen, ja he olisivat kiinnostuneet kuvaamaan meidän kotia. En ole vielä soittanut ja kysynyt tarkemmin asiasta ja ajattelinkin jos kerkeäisit antamaan muutaman vinkin kuvausten kulusta. Miten kuvauspäivä yleensä menee, kauanko kuvaus kestää ja mitä toimenpiteitä se minulta ja perheeltäni edellyttää? Pienikin info on tervetullutta :)

  ReplyDelete
 3. Rimpsukaisa: Oi, sehän kesti tovin mutta hyvä että ovat mieleiset : ) Joo, mallisto oli minustakin tosi kiva, ovat yhä käytössä meillä. Hyvää Helsinki viikonloppua!

  anonyymi: Ei sinun varsinaisesti pidä mitenkään varautua, senkun siivoat pahimmat rojut pois mutta mitään megasiivousta ei tarvitse tehdä. Ei pieni pöly kuvissa näy. Kysy kuvaajalta/ toimittajalta muut faktat, ehkä parempi niin. En osaa sanoa kauan kuvaus kestää kun en tiedä onko asuntonne yksiö ja vai iso omakotitalo jätti pihalla jne.

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköinen mallisto, harmittelen ettei tyttöni ollessa pieni ollut näin ihania mallistoja. Tai ehkä se oli kukkaron kannalta parempi ;)

  ReplyDelete
 5. Satu: tämä ovat todella kivoja, harmillista vain että suurin koko on 128cm eli eivät mahdu meidänkään tytölle. Kuuluvat kuitenkin siihen suht kukkaroystävälliseen kategoriaan nämä H&M tuotteet.
  Onneksi on kaksi pientä poikaa vielä...

  ReplyDelete
 6. This is incredible! Photos were taken at the Sweden Institute in Paris! I'm a great fan of your blog & live in Paris...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!