o
o

Mar 5, 2013

today ----------- tänään



























Today I cleaned my computer and threw away about 1200 pictures. I had so much crap on my computer.
Norwegian Elle Decoration -totally new to me but it reminded me that I should practice my lousy Swedish. Afternoon I started to think the combination of dark green and baby blue. And of course I worked. How about you?

***

Heitin noin 1200 kuvaa pois. Hirveää roskaa kone täynnä. Pahinta on selailla blogia taaksepäin. En tiedä onko itsekritiikkini korkea tai eikö sitä vain yksinkertaisesti ole. Pelkään tuota jälkimmäistä. No, rakastan uutta kemeraani.
Selailin Norjan Elle Decorationia ja mietin miksi en osaa ruotsia hyvin. Laiskuuttani kai. Nyt, iltapäivästä ajatukset katkesivat koko ajan ja aloin miettimään tujua yhdistelmää tummanvihreä ja vaaleansininen. Jotenkin kuitenkin sain työnikin tehtyä. Mites siellä?

21 comments:

  1. Minulla ainakin viihdyn ja inspiroidun sinun kuviesi kanssa.

    Opinnäytetyö on vaiheessa...

    ReplyDelete
  2. Good idea cleaning...
    Like your white Karl-Johan very much.
    Greetings

    ReplyDelete
  3. Got the same combination of pillows here and I love it!!!!!!!! :-)

    ReplyDelete
  4. Täällä suunnitelmissa vetäytyä raskaan työpäivän jälkeen uudelle, Ihanalle sohvalle, nostaa jalat ylös ja nauttia lasi punaviiniä kera Deko-lehden. Laatuaikaa siis tiedossa.

    Piti muuten kysymäni, että miten elämä uuden kameran kanssa, mutta eiköhän se tullut selväksi ensimmäisestä kappaleesta :) Itse poden nimittäin äärimmäistä kamerakuumetta, kun vanha kamera on käytännössä testamentattu jo eteenpäin ja uudelle rungolle olisi nyt tarvetta. Kovasti olen pohtinut 7D:n ja 60D:n väliltä. Harmi kun mitään uutta välimallia ei markkinoille ole vielä ilmaantunut, sillä noillakin alkaa olla ikää jo kolme-neljä vuotta...

    ReplyDelete
  5. Täällä ihastellaan noita sun timanttituoleja ja toivotaan että hyppysissä olis sama lehti :--) Ja värjäillään tyynyjä.

    Peeta,
    http://rawdesignblog.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. SarP: Opiskelua. Mahtavaa ja tsemppiä loppurutistuksiin. No, mukava kuulla mutta kyllä tänne on tullut vuosien varella lattua aikamoista mössöä ;)

    anlomar: oh you noticed my Ikea stool :) Same to you from Helsinki.

    Stephanie: Thank´s

    nuokku: kuulostaa hyvältä. Itse luin juuri samaisen lehden ;) Mut se punaviinilasi kyllä puuttuu -hitto!
    Vähän kun olisi pyyhinyt roskat pois silmistä.
    Mietin ihan samaa ja aika kauan. Päädyin kuitenkin tuohon 60d:hen kun sain se aika edullisesti tarjouksesta ja hyvä tämä on näiden uusien objekttivien kanssa. Tai Oikeasti -IIIIIIHANA.

    Peeta: timantit ovat kivat -yhä. Ne on niitä, mistä en hirmu helposti luovu. Norjalainen versio oli mainio. Tsemppiä rempaan, kaunis siitä tulee :)

    ReplyDelete
  7. Timantit ja uusi Elle kelpaisivat tännekin :) punaposisena ulkoilusta ja väsymyksestä jumitetaan täällä Siiri tyttöni kanssa uuden maton päällä kulmia suoristellen. Arkikooma siis toisinsanoen. Saako jo mennä yöunille? :D Tekisi hyvää myös poistaa kuvia koneelta ja lisämuistista, turhia räpsyjä löytyy PALJON!

    ReplyDelete
  8. Mulla loppui juuri Elle Decoration UK tilaus, joka on tullut mulle lahjana jo kait kolme vuotta. Tuota Norja-versiota sain yhden lehden vaihtona joku aika sitten, se tanskalainenkin olisi tosi kiva nähdä!

    ReplyDelete
  9. Every photo look amazing, love the touches of color you are showing. I've been catching up with a lot of stuff and cleaning!.

    xx

    ReplyDelete
  10. Anonymous5/3/13

    Vaikka osaisit ruotsia, niin et välttämättä ymmärtäisi norjaa! Kympin ruotsin oppilaana en vieläkään ole täysin kärryillä norjan kielestä. Maassa asumista takana 6 vuotta :) Yhtäläisyyksiä toki on paljon, mutta siltikin.

    _ Annu

    ReplyDelete
  11. Riikka-hunajaista: saat, nati nati :) Poista ihmeessä, turha ihmetellä kun kone alkaa jumittamaan.

    Merja: Minä en edes tiennyt että Norjalla on oma. Missä siis meidän Suomi versiomme??

    Mariela: you are always so sweet :) About pictures -thank´s to new camera.

    Annu: joo, sen tiedän. Mies (ehta suomenruotsalainen) matkustaa Norjassa alvariinsa ja kiroaa aina tuota kieltä. Tulipahan vain mieleeni ko. lehdestä -et sitä ruotsiakin pitäis treenata.

    ReplyDelete
  12. tutu-täti6/3/13

    ...aivan ihanan kaunis ja harmooninen tuo sinun uusi värimaailmasi soffalla.

    ReplyDelete
  13. Anonymous6/3/13

    :) sun juttus laittaa mut toisinaan myötätuntoisesti hymyilemään, kun niin samaistun... Uskon vakaasti, että "onglemasi" on se itsekritiikki. Mulla ei oo sun blogia lukiessa kertaakaan tullu fiilistä, että taas tää sama corneri täällä. Saahan samoja nurkkia fiilistellä, jos kuvat ei oo toistensa kopioita, vaan niissä on aina joku oma juttu. Juu nou?

    -Riikka

    ReplyDelete
  14. Riikka: olet symppis :) Tässä on pakko olla jotain itsekritiikkiä, muuten tämä lävähtäisi ihan käsistä ;)
    Hyvää viikkoa!

    ReplyDelete
  15. Anonymous6/3/13

    Hei kuule vielä. Kävin tuon Summer House -kategorian läpi, jos tässä itsellä alkaa samanmoinen projekti... Nuista mineistä lastensängyistä haaveksin minäkin, mutta kun en oo yhtään kirppujen kiertäjä. Mutta jostain mun ois tollaset saatava. Mihinhän mun kannattais nokkani tukkia? Lapsuudessahan nuita sänkyjä oli melkeen joka lapsiperheessä (paitsi meillä). Eli jossain vinteillä niitä vieläkin lojuu. Vintit, huhuu!

    Entäs, ootko jo paljastanut, millasta feisliftiä meinaat mökin ulkokuorelle. Meillä voipi olla kohta saman värinen mökin retale ja uudelleenmaalaus on ainoa vaihtoehto, joka mulla tulee mieleen. Mustaa tai tummaa harmaata se huutelee. Valkoiset pokat valostuttamaan ilmettä. Mun ideat loppuu siihen.

    -Riikka taas

    ReplyDelete
  16. Should do the same with the computer, clean...but have no time...
    And I can see the light is brighter over there. Colours have different touch

    ReplyDelete
  17. Riikka: noita Niementehtaan sänkyjä on hitusen vaikea löytää, mutta kokeile Tori.fi ja Huuto.net. Omani löysin Huutiksesta.
    Ulkomaalit on jo valittu ja teen niistä jutun kunhan tässä kerkiän. Uusi patio/ terassi pitää myös rakentaa mutta kesällä vasta.

    ibb: computer needs cleaning once a while -remember to do it :) Light is here beautiful but we have loads of snow here -still. I am just waiting the spring.

    ReplyDelete
  18. Älä muuta viserrä. Kone täynnä roskaa, samoin blogi. Niinkun tuntuu olevan joka paikka tässä aavistavan kevään valossa. En uskalla enään edes kurkata blogin alotussivulle, MUTTA: toisaalta, tässähän näkee että jonkinlaista kehitystä on ehkä jopa tapahtunut...eli olkoon!

    Hmmm. Tummanvihreä ja vaaleansininen. Aika jännä yhtälö.
    Vaikka muuten vihreistä tykkäänkin, niin se kevään "smaragdiksi" luonnehdittu tuo mulle edelleen assosiaation homeeseen.
    Ja sininen joka ei oikein missään sävyssä kuulu "mun" väreihin ollenkaan nostaa päätään töissä. Muttei kotona eikä vaatekaapissa.
    Musta on ylipäätään kiinnostavaa miten nää tietyt sameahkot sävyt tulevat pintaan nimenomaan keväällä -vuodenaikana jolloin yleensä kaivetaan esiin kirkkaita ja heleitä pintoja.
    Onks sulla Minna joku teoria tähän?

    Ruotsia en kyllä suostu puhumaan ja onneksi ei tarvitsekaan. Silti haksahdin kentällä ostamaan jonkun ruotsalaisen sisustuslehden plärääkseni vaan kuvia, mutta yllätin itseni lukemasta sen kannesta kanteen. Hellou?! ;D

    ReplyDelete
  19. Anonymous9/3/13

    Mikä tuo valaisin on, tuo vaijerissa roikkuva? Näyttää kivalta ja taisi olla sama uuden Dekon kannessa. Mistähän tuollaisen voisi hankkia?

    -s

    ReplyDelete
  20. nanainen: Näin valeansinisen lavuaarin (tosi retron) ja sovitin sen heti mielessäni tumman vihreää kaakelia vasten. Eip muuta. Ei koskaan vaatekaapissa ja omassa kodissa - tai no ehkä,kotona.

    S: Flosin Parentesi. Googlaa, löytyy kyllä vaikka mistä. En muista mistä hankin. :(

    ReplyDelete
  21. Ihana tuo teidän marmoripöytä!!! <3 rakastuin.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!