o
o

Jan 15, 2015

NATURAL SCENTED



Poltatteko? Olen innostunut iltaisin ja muutenkin kun kaipaan hyvää fiilistä esim. nyt. Tietysti tärkeintä on tuoksu, pitää olla luonnollinen ja hyvä. Ei imelä karkkipussin lemahdus tai tunkkainen parfyymi. Latvialainen Isle of Wolf oli uusi tuttavuus. Osui käteeni Sokoksen alesta. Maksoinko 12€. Hassua vaan, että verkkokaupan puolella, ei löydy alesta. Enivei, suosittelen - jos nyt polttelette.

- - -

Handmade Latvian Isle of Wolf scented candles, new favorite of mine. Made from 100% pure plant wax and scented with 100% natural essential oils. 

7 comments:

  1. Hei. Olisikohan kuitenkin scented candle (=tuoksukynttilä) eikä sentenced (=tuomittu)... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei missään nimessä ;-) Luonnollisesti tuomittu, sehän on ihan nappi otsikko. Nää mun "käännökset" mitä kielikukkasia, tai siis kakkasia. Kiitos Tea!

      Delete
  2. Poltellaan! Istanbulin reissulta meillä kotiutui NYKS-merkkisiä tuoksukynttilöitä jotka on aivan ihania, ja vielä kauniit kupariset kannet. Tosin hinta oli turhan korkea... mutta toisaalta kestävät pitkään. Tuota Isle of Wolfiakin pitää varmaan käydä Sokoksessa nuuhkuttelemassa jos täältä löytyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Vähän hassu kun ei tuolla netissä ole alessa, harva kun asustaa täällä Helsingissä. Mutta katso jos löydät, muitakin hukuttavia tuoksuja oli ja hintakaa ei ollut paha.

      Delete
  3. Oi, joo, mulla on toi sama kynttilä. Ostin syksyllä Tallinnasta. kaunis ja ihana tuoksu :)

    ReplyDelete
  4. Granitissa oli kanssa kivoja tuoksukynttilöitä alessa. Englannissa käsintehtyjä soijakynttilöitä kauniissa lasiastioissa. Siitä Erottajan ja Bulevardin kulman kaupasta ostin omani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, ne on nyt alessa. Joo ne on loistavia. Thänks Jonna!

      Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!