o
o

Jul 15, 2011

the rug




I´w planed to buy a new rug in our living room for ages and finally I did it. Yes, it´s from Ikea and it´s a "blog rug". Seen maybe too much but... but, I just fell in to it.
Also our dear marble table moved around, it didn´t like the rug, as I did. Now our sofa table is just Artek´s bench and this Ikea´s Carl Johan table ( I could not resist, it was on sale.)
It´s raining here and we are just staying in. After few days we are leaving again towards the countryside. How´s there?

------

Sorruin pitkän, pitkän empimisen jälkeen tähän Ikean blogimattoon. Vannoin jossain vaiheessa että tämä ei meille hiivatti tule ja niinhän se salakavalasti köpötteli sisään.
Olkkarin matto on ollut hakusessa jo kauan ja retkahdin tähän hinta-laatusuhde sekä tyyli syistä.
Hyvä se on mutta marmoripintainen sohvapöytä ei pitänyt siitä yhtään ja heivasin sen tuonne nurkkaan, nojatuolien viereen, kirjahyllyksi ikäänkuin.
Puinen Carl Johan  pöytä tuli bonuksena, se kun oli hyvässä alessa. Saa hoitaa sohvapöydän virkaa Artekin pallin kanssa ainakin tovin.
Miten muuten siellä?  Täällä sataa ja kotona kökitään, ainakin pari päivää, sitten startataan taas reissuun.



19 comments:

  1. Se on kaunis ja juuri passeli noiden kalusteiden joukkoon!

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/7/11

    hei! onko ton maton pinta tosiaan karhea ja villainen? kiinnostaa! :)

    ReplyDelete
  3. Mutta hyvältä näyttää! Itsekin olen miettinyt että meille ei sitten tuota mattoa kun on niin suosittu, mutta katsotaanpas uudestaan kun ensi kerralla tulee maton hankinta eteen...Tuo sopii teille kyllä hyvin, todella tyylikäs olkkarikin teillä! Terveisiä aurinkoisesta Oulusta :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/7/11

    löytyykö ikeasta vantaa taikka espoo vai tilasitko netistä? :)

    ReplyDelete
  5. hahaa, blogimattohan se... mutta minkäs teet, jos siitä tykkää, niin tykkää :D meiltäkin se löytyy, kun se vaan on niin hieno. itse oon välillä empinyt joidenkin sisustusjuttujen kanssa pitkään, kun en ole halunnut hankkia jotain niin nähtyä. mutta sitten päätin, että itsellenihän tätä kotia laitan, enkä ollakseni muiden silmissä jotenkin erityisen originelli. (vaikka sellaisia uusien juttujen keksijöitä ja löytäjiä suunnattomasti ihailenkin) Ihanaa kesänjatkoa teille!

    ReplyDelete
  6. Me mökillä ja sataa täälläkin.. 15 neliötä sateella kahden lapsen kanssa ei kovin hupaisaa ole..

    Kivalta näyttää blogimattonne ja teillä sisällä olo varmasti mukavampaa..

    Riikka

    ReplyDelete
  7. Heippa, blogimattoa olen katsellut sillä silmällä jo pitkään mutta mietin että mitenkähän lapsiperheessä mahtaa ne vaaleat raidat likaantua ja miten sen pesu sitten siinä tilanteessa, saati kuivatus. Myös samainen penkki/pöytä on ollut ihastelun kohteena, mutta en tiedä minne sen laittaisin kun se taitaa olla pöydäksi olohuoneeseen vähän liian pieni. Olin ajatellut kahta sellaista, isompaa ja pienempää mielessäni, joista isompi olisi myös vähän korkeampi, jolloin saisi osittain sen pienemmän isomman alle, mutta eihän Ikeassa tainnutkaan olla kuin yhtä kokoa?

    ReplyDelete
  8. Minäkin olen katsellut tuota mattoa pitkään sillä silmällä! Espoon Ikeassa vaan ei ole ollut sitä, eli en ole päässyt hiplaamaan. Ostitko Vantaalta?

    Se on hieno!!!

    ReplyDelete
  9. Kiki: no tack : )

    Anonyymi: matto on 100% villaa joten on se jonkin verran karhea kuten villamatot yleensä.

    Pinja: aurinkoa, ihanaa, täällä vai sataa. Joo sen suosio on hieman himmentänyt sen hohtoa.

    Anonyymi: Espoossa oli pari ja ei ole tulossa lisää.

    Sarafiina: kiitos ja kesää sinne myös. Matto on kiva vaikkakin se "blogimatto"

    Riikka: no voih, toivottavasti huomena paistaa. Kiitos ihana!


    Hipsu: villa hylkii likaa jonkin verran. En osta pahemmin lapsia ajatellen asioita, ikävä kyllä. Aika ja elämä saa näkyä. Poistin vahingossa sen postauksen jossa kyselit vedenkeittimiä ja pakko sanoa että en osaa sanoa mitään kivaa. Yritän itse ostaa mahd. simppelin ja stylen, tietysti hinatkin ratkaisee.

    Nonna: tämä oli Vantaalta ja muutama oli jäljellä. Kesää ja aurinkoa, täällä kun sataa : )

    ReplyDelete
  10. Kivan näköistä teillä kyllä on :) meiltäkin löytyy nykyään kyseinen blogimatto :-D sain swn jokunen aika sitten vaihdettua toisen bloggarin kanssa meidän edell. mattoon :)

    ReplyDelete
  11. Miten tuo blogimatto näyttää kuvissa aina vaan paremmalta ja paremmalta mutta livenä se ei yhtään sytytä.

    ReplyDelete
  12. It's a classic. I've been drawn to it for ages. It fits perfectly into your cool, graphical style.

    ReplyDelete
  13. Malene: thank´s I think so too.

    Rumbo: makuasioista on turha kiistellä ja ehkä se ympäristö missä mattoa katsoo ei sytytä eli ko. liike.

    ReplyDelete
  14. ai niin Hipsu: Villamatot voi pestä pesulassa, toisin kun muovipohjaiset polyesterimatot tms. Tosin ei se ilmaista ole mutta kannattaa se silloin tällöin tehdä.

    ReplyDelete
  15. Anonymous15/7/11

    mikä toi kirjapinon päällimmäinen kirja on? :)

    ReplyDelete
  16. Olen myös katsonut tuota "blogimattoa" sillä silmällä, mutta kieltämättä sen suosio on vähän hillinnyt ostohaluja. No, kun sopivaa mattoa ei meinannut olkkariin löytyä, päätin hankkia tuon, mutta eipä niitä juuri silloin ollutkaan Turun Ikeassa. Ostettiin sitten halapa valkoinen puuvillamatto, joka saa olla nyt jonkun aikaa. Kissan takia ei viitsi hirveästi satsata mattoon...uutta sohvaakin se on jo ehtinyt raapia... :/

    ReplyDelete
  17. suvi m: auts, teillä on niin hieno (ja varmaan kallis) sohva, ei kivaa. Ostin myös alakertaan maton, koitan laittaa siitä kuvia huomena ja se on hauska, sopis teillekkin.

    ReplyDelete
  18. Meillä on tämä sama olkkarin mattona, yllätys. Mutta tykkään tästä, joten mitä väliä että onkin blogimatto. Kohta näitä ehkä keräillään ja sitten me ollaan ylpeät maton omistajat kun näitä ei enää myydä missään.

    ReplyDelete
  19. Anonymous4/8/11

    Hieno matto, hieno Woods-tapetti ja hienot Bertoian tuolit. Kaikki niin upeita, mutta niin nähty. Kuka keksisi jotain uutta ja jännää ja yhtä hyvää?

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!